2777
2789

چجوریه عود رو روشن نمیکنی درسته من اولین بار میخام بخرم واقعا همیشه خوشبو نگه میداره خونه رو یا چی ؟

بهترین بو چی هس ؟

وای سرم درد میگیره با بوش،😪

اگه دختر دار بشم ، هیچوقت بهش اجازه نمیدم کارتون سیندرلا و سفید برفی و ... نگاه کنه تا یاد بگیره هیچ شاهزاده ی سوار بر اسب سفیدی وجود نداره که بیاد زندگیشوعوض کنهاگه میخواد زندگیش بهتر باشه باید خودش تلاش کنه ، خودش باید همون شاهزاده ای باشه که قراره اونو به رویاهاش برسونه!🌱#ساحل

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلشو ارههه 

زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄       
اگر اصليشو گير بياري اره عزيزم دوستم ازين ارزونا خريده بود ميگفت خيلي بو نداره

گلم میدونی اصلیش چ قیمته یا فرق اصل یا غیر اصلش چیه ؟

من دوست دارم خونم همیشه خوشبو باشه 🥲

این چوبایی که توشه عودکه نیست ،چوب معمولیه هرچی تعدادچوب بیشترباشه هم فضاخوشبوتره وهم زودترتموم میشه

من هنوزنخریدم ولی چندجاسوال کردم گفتن اگه بتونی اصلشوگیربیاری خوبه .اصلش حدودا۲۵۰تا۳۵۰هست بستگی به رایحه هم داره

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
من مارک ایفل استفاده کردم اره خیلی خوشبوعه ولی بیشتر برا تو اتاق و سرویس خوبه زودم تموم میشه قیمتشم ...

من برا خونم و یکی سرویس میخام خونم زیاد بزرگ نیس پس مارک ایفل خوبه ممنون عزیزم 

گلم میدونی اصلیش چ قیمته یا فرق اصل یا غیر اصلش چیه ؟ من دوست دارم خونم همیشه خوشبو باشه 🥲

راستش نميدونم عزيزدلم ولي اصلياش ميدونم ك گرونن

سعي كن در هفته٣،٤بار عود خوشبو روشن كني

كم كم خونت بو ميگيره