2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی به خودم بدهکارم همش درحال حرص خوردنم واسه چیزای بی ارزش، آدمای بی ارزش روان خودمو داغون کردم ...

همه روفراموش کن اگه ازدوس پسرداشتنم پشیمونی ازالان ب بعد دیگه نداشته باش.جای فکرای بیهوده هم فکرای دیگه ای وجایگیزین اون قبلیاکن

خودم باشم... همیشه پنهوون شدم و تقلید کردم و نقش بازی کردم

سوالی درباره اوتیسم یا آسپرگر داشتین در خدمتم.                               بپرسین، تا بدونین، تا درک کنین؛ تا ما رو قضاوت نکنین:)                     لینک تاپیک پرسش و پاسخ درباره اوتیسم که می‌تونین سوالاتی که از بنده پرسیده شده و جواب‌هاشون رو اونجا ببینین: https://www.ninisite.com/discussion/topic/9677563/%d9%be%d8%b1%d8%b3%d8%b4-%d9%88-%d9%be%d8%a7%d8%b3%d8%ae-%d8%af%d8%b1%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d8%a7%d9%88%d8%aa%db%8c%d8%b3%d9%85%d8%aa%d8%a7-%d8%ac%d8%a7%db%8c%db%8c-%da%a9%d9%87-%d8%b9%d9%84%d9%85%d8%b4-%d8%b1%d9%88-%d8%af%d8%a7%d8%b4%d8%aa%d9%87-%d8%a8%d8%a7%d8%b4%d9%85-%d8%ac%d9%88%d8%a7%d8%a8-%d9%85%db%8c%d8%af%d9%85
امسال آزمون احتمالا برگزار نشه. بیفته تیرماه.. هنوز فرصت هست شروع کن منم میخوام شروع کنم

بابا منه لنتی۹سال امروز و فردا میکنم.از آزمون اردیبهشت جدی میخواستم مثلا بخونم.نه اینکه درس رو گذاشتم کنار همه چیز فراموشم شده الان میرم سراغش وضعیتو که نیبینم کلافه میشم میبندم.من۹۱ارشدمو گرفتم و تمام.هیچ کتاب کوفتی رو نمیتونم باز کنم و خییییلیییی حالم از خودم بهم میخوره.شما متاهلی؟بجه داری؟من بهونم همین جیزای مسخره الکیه

ان شالله موفق باشی.

به خودم خیلی بدهکارم ارزش خودمو اوردم پایین و در دسترس آدم ناچیزی گذاشتم 

خیلی جاها خودمو دست بالا نگرفتم و همیشه در دسترس بودم که نتیجه اش خوب نبوده

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
بابا منه لنتی۹سال امروز و فردا میکنم.از آزمون اردیبهشت جدی میخواستم مثلا بخونم.نه اینکه درس رو گذاشت ...

یه لحظه فکر کردم این متنی که نوشتی خودمم.. دقیقا مثل توام.. ده سال اسیر این ازمونم هرسال میگم سال بعد.. البته علاقه ندارم به این رشته صدردصد بی تاثیر نیست ولی چند نفر از اقوام نزدیکم خوندن وکیل شدن منم ناچارا باید بخونم خیلی از مقایسه شدن خسته شدم

یه لحظه فکر کردم این متنی که نوشتی خودمم.. دقیقا مثل توام.. ده سال اسیر این ازمونم هرسال میگم سال بع ...

ای بابا جدی پس مثل منی.دقیقا منم نه بخاطر علاقم بخاطر اطرافیانم مجبورم قبولشم و این بدترین مقایسه ای هست که دارم.مخصوصا این طرح تسهیل شده چماق رو سرم.ان شالله امسال دیگه قبولشیم.منم کم کم باید شروع کنم 

ای بابا جدی پس مثل منی.دقیقا منم نه بخاطر علاقم بخاطر اطرافیانم مجبورم قبولشم و این بدترین مقایسه ای ...

دقیقا... من حتی فن بیانمم خوب نیست اصلا استعداد ندارم ولی امان از اجبار همسرم و خانوادم. خیلی ام هزینه کردم ولی نخوندم 

همه روفراموش کن اگه ازدوس پسرداشتنم پشیمونی ازالان ب بعد دیگه نداشته باش.جای فکرای بیهوده هم فکرای د ...

خیلی سعی میکنم ولی هیچ جوره نمیتونم، میدونم دارم خودمو نابود میکنم، ولی واقعا دست خودم نیس.... 

بــــہ امیــد روزای بهتــــر  ♡♡♡
دقیقا... من حتی فن بیانمم خوب نیست اصلا استعداد ندارم ولی امان از اجبار همسرم و خانوادم. خیلی ام هزی ...

وای بخدا منم.کتابارو میبینم عداب وجدان میکشه منو...عزییییزم چقدر همدردیم😅فکر نمیکردم بخدا هیچکی مثل من باشه.همسر من اصرار نداره ولی همش گوشزد میکنه ولی به هیچ جام نمیگیرم.

وای بخدا منم.کتابارو میبینم عداب وجدان میکشه منو...عزییییزم چقدر همدردیم😅فکر نمیکردم بخدا هیچکی مثل ...

من یادمه یه بار صبح پاشدم با گریه رفتم سراغ کتابهام بغلشون کردم اوردم رو میز انقد نشستم گریه کردم باهاشون.. بخدا ظلم وقتی به چیزی علاقه نداری زورت کنن.. من دارم کلاس زبان هم میرم بخدا انقد علاقه دارم روز ب روز ذوقم بیشتر میشه ولی این درس حقوق لعنتی 😓😓😓