اینکه اینقد صبر تحمل کردم واحترام گذاشتم زندگیم پای یه ادمای بی ارزش هدر رفت وداره میره خدایا حق عدالت کجاست تا کی ظلم ستم خیانت بهم بشه و هیچ کاری نکنی این دفعه ازت میخوام ک آبروشو ببری هرچی شد بشه ولی فقط ابروش بره ک حق ۷سال زندگی کردنمو ازش گرفته باشی تا بدونه خدایی هم هست من بهت ایمان دارم ک اینکار میکنی و ب بنده دلشکسته ات کمک میکنی وابروش میره🤲🤲🤲😪
اینکه مثل احمقا اجازه دادم بقیه برام تصمیم بگیرن با اینکه میدونستم تصمیمشون به نفع من نیست و منو نابودتر از گذشته میکنه ولی بازم خودمو گول زدم به بقیه اجازه دخالت دادم درحالی که میتونستم مقاومت کنم و اون چیزی که میخواستم اتفاق بیفته
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓