2777
2789

اینکه اینقد صبر تحمل کردم واحترام گذاشتم زندگیم پای یه ادمای بی ارزش هدر رفت وداره میره خدایا حق عدالت کجاست تا کی ظلم ستم خیانت بهم بشه و هیچ کاری نکنی این دفعه ازت میخوام ک آبروشو ببری هرچی شد بشه ولی فقط ابروش بره ک حق ۷سال زندگی کردنمو ازش گرفته باشی تا بدونه خدایی هم هست من بهت ایمان دارم ک اینکار میکنی و ب بنده دلشکسته ات کمک میکنی وابروش میره🤲🤲🤲😪

اینکه مثل احمقا اجازه دادم بقیه برام تصمیم بگیرن با اینکه میدونستم تصمیمشون به نفع من نیست و منو نابودتر از گذشته میکنه ولی بازم خودمو گول زدم   به بقیه اجازه دخالت دادم درحالی که میتونستم مقاومت کنم و اون چیزی که میخواستم اتفاق بیفته

خدا بزرگیشو بهم نشون داد😍😍🥰❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی به خودم بدهکارم

همش درحال حرص خوردنم واسه چیزای بی ارزش، آدمای بی ارزش

روان خودمو داغون کردم ازاین همه نشخوار ذهنی😞

خیلی اشتباهات داشتم تو گذشته که بزرگترینش دوس پسر بوده، 😞😞 

بــــہ امیــد روزای بهتــــر  ♡♡♡

واسه اینکه به همه ثابت کنم مامانم آدم خوبیه از همه چیم گذشتم ولی همون مامان ولم کرد و رفت مثل همیشه

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

یه حال خوش یه دل و فکر آروم به خودم بدهکارم

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

محبت زیادی به آدمهای بیخود و نمک نشناس

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓