2777
2789
عنوان

غذا های شمالی خوشمزس؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1403 بازدید | 99 پست
خیلیییییی  اتفاقا الان کشک بادمجون خوردم جات خالی

نوش جان 😍

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره میدونم چجوریه چند تا فیلم دیدم و نکاتشو فهمیدم

حتما بادمجون رو ذغال یا آتیش کبابی کن تا طعم اصیلی بده

بعد سیر سرخ کن بادمجون توش تفت بده

بعد گوجه ربز ریز کن ، یه زنگ قهوه‌ای مایل به قرمز خوشرنگ باید دربیاری ازش بعد ک تمام شد گ چه قشنگ جذب بادمجون شد انگار رب زدی باید تخم مرغ بشکنی روش تمام

ساقیا ته استکان هایت نمی‌گیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری...‌ از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂
چند مورداز غذاهاشون واقعا خوشمزه ست خودم بااینکه شمالی نیستم خیلی خوشمزه غذاهشونو می پزم.ولی اکثرا ا ...

من با غذا هایه ترش مشکل ندارم ولی شوهرم غر میزنه از ترشی خوشش نمیاد

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی
نه خوشمزه نیست زیاد به غذاهای شمالی فکر نکن 

جدی؟؟؟

بستگی به خودت داره 

من ترکم ولی کلا شمال بزرگ شدم ما دوست داریم ولی مهمونامون که از شهرمون میان اکثراً دوست ندارن

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

بستگی به خودت داره  من ترکم ولی کلا شمال بزرگ شدم ما دوست داریم ولی مهمونامون که از شهرمون میا ...

به نظرت ترکیب بادمجون با تخم مرغ خوب هست اصلا همین میرزا قاسمی

[QUOTE=266692945]ما اول گوجه رو میریزیم بعد ک خورشی شد بادمجونو اشتباهه 

اینبار سیرو تفت بده با زردچوبه حسابی بعد بادمجون بریز ببین چ معجونی میشههه بادمجون قشنگ هم بزنید ته نگیره زنگش قهوه ای میشه گوجه بریزید

ساقیا ته استکان هایت نمی‌گیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری...‌ از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂
میترسم از دریا ... شبا وحشتناکه صدای آب وقتی طوفانی میشه موج بلند وای 

از منظره خونتون رو به دریا عکس داری بذاری؟ 

یادمه یه کاربری از منظره خونش عکس داد دریا قشنگ از پنجره و تراسشون پیدابود یعنی بینظیر بود

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

من با غذا هایه ترش مشکل ندارم ولی شوهرم غر میزنه از ترشی خوشش نمیاد

رب انار ملس هم هست.یا به رب انار ترش کمی شکر بزن فوق العاده میشه.

چرانگران باشیم؟شایدهرگز پیش نیاید
به نظرت ترکیب بادمجون با تخم مرغ خوب هست اصلا همین میرزا قاسمی

من میخورم میرزاقاسمی رو ولی عاشقش نیستم 

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)