2777
2789
عنوان

غذا های شمالی خوشمزس؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1403 بازدید | 99 پست
از منظره خونتون رو به دریا عکس داری بذاری؟  یادمه یه کاربری از منظره خونش عکس داد دریا قشنگ از ...

ن بابا عادی برامون عکس ندارم تراس نداریم ویلایی تک واحد دیوارمون بلنده

ساقیا ته استکان هایت نمی‌گیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری...‌ از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=266692945]ما اول گوجه رو میریزیم بعد ک خورشی شد بادمجونو اشتباهه  اینبار سرو تفت بده با ...

وقتی بادمجونو تق دادم گوجه رنده شده رو بهش اضافه کنم یا گوجه باید جدا تف داده بشه بعد قاطی بشه

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی
ن بابا عادی برامون عکس ندارم تراس نداریم ویلایی تک واحد دیدارمون بلنده

قدرشو بدون دوروبرشهرما همش کویره

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

ن بابا عادی برامون عکس ندارم تراس نداریم ویلایی تک واحد دیوارمون بلنده

درست کردم عالی شد😍😍

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی
درست کردم عالی شد😍😍

نوس جانتتتتتت همون روشی و گفتم،؟

ساقیا ته استکان هایت نمی‌گیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری...‌ از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂
نوس جانتتتتتت همون روشی و گفتم،؟

اره کبابی کردم جات خالی عالی شده بود اصلا باور نمیشد انقد خوب شده باشه😍

اره کبابی کردم جات خالی عالی شده بود اصلا باور نمیشد انقد خوب شده باشه😍

ای والله داری نوش جونت