2777
2789
عنوان

غذا های شمالی خوشمزس؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1404 بازدید | 99 پست
کجایی میخوای غدای شمال بخوری

میخوام خودم تو خونه درست کنم نمیدونم رستوران شمالی کجا داره

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه اقیانوسه😄😄😄نترس از منظره لذت ببر

میترسم از دریا ... شبا وحشتناکه صدای آب وقتی طوفانی میشه موج بلند وای 

ساقیا ته استکان هایت نمی‌گیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری...‌ از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂
بابل هستم

اره شما کمی دورین بابلسر نزدیکتره به دریا.. یا فریدون کنار

ساقیا ته استکان هایت نمی‌گیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری...‌ از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂
میخوام خودم تو خونه درست کنم نمیدونم رستوران شمالی کجا داره

خب این بده...

شاید درست در نیاد مزش چی میخوای درست کنی

میترسم از دریا ... شبا وحشتناکه صدای آب وقتی طوفانی میشه موج بلند وای 

چه جالب منکه خوشم میاد از همه چیزش از دریا از هواش از بازاراش 

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی
خب این بده... شاید درست در نیاد مزش چی میخوای درست کنی

میرزا قاسمی ..فک میکنم راحت باشه نصبت به غذا هایه دیگه

چه جالب منکه خوشم میاد از همه چیزش از دریا از هواش از بازاراش 

اره درسته خوبه سالی یکبار میای چند باری کنار دریا وقتی یکسره باشی همه حالتهای دریا رو بینی خونتون کنارش باشه آپارتمانم نباشه ویلایی باشه ، دلهره آورده کمی ولی تابستونا خیلی خوبه 

میرزا قاسمی ..فک میکنم راحت باشه نصبت به غذا هایه دیگه

دستور خوبی ازش داری ؟

منم مازندران ولی خب گیلانی فامیل داریم

ما هم رفیق زیاد داریم گیلان اما میرزاقاسمیشونو تا حالا نخوردم

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
دستور خوبی ازش داری ؟

اره میدونم چجوریه چند تا فیلم دیدم و نکاتشو فهمیدم

ما هم رفیق زیاد داریم گیلان اما میرزاقاسمیشونو تا حالا نخوردم

فک میکردم غذا محبوبشون باشه ولی خیلی اسونه برایه همین میتونم از پسش بربیام

چند مورداز غذاهاشون واقعا خوشمزه ست خودم بااینکه شمالی نیستم خیلی خوشمزه غذاهشونو می پزم.ولی اکثرا اناردارن یا رب انار😋

چرانگران باشیم؟شایدهرگز پیش نیاید