ashegtonam مدیر عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 1870 عنوان مگه میشه بی چک بعددوساعت پررنگ تربشه | مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 32 پست صبح زدم کمرنگه کمرنگ الان....دوساعت دیگه ازمایشم حاضرمیشه یعنی بی بی چک قابله اعتماده؟ خدایابرای داده ونداده ات شکر🥰💛🧡💚💜🤎🤍 1401/10/10 | 12:12 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
missyyyy عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 1449 اهامرسی عزیرم من ازمایشم بگیرم غروب میرم پیش دکتر ببینم چی میگه ایشالله عزیزم ایشالله سری اول تو سونوگرافیت صدای قلبشو بشنوی دیگه استرس نداشته باشی خیالت راحت شه
fatiamm عضویت: 1401/07/29 تعداد پست: 2138 اره اول اخه من تنبلی دارم بدون داروغیرمنتظره بودبرام بعدیه سال اقدام عزیزم چ داروهایی خوردی منم تنبلی دارم یکساله اقدامم دکترتازه گفت تنبلی داری من... کو؟ مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏
hamtaamamani عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 6023 نه ۷ سالشه😁😁از دوسالگیش میخواستم ولی هی عقب مینداختم.یه مدت هم کلا نمیخواستم دوباره پشیمون شدم منم بخدا موندم با وجود دوران بارداری سختم از طرفی از ی طرفم بچم تنهاست نمیدونم چ زمانی اقدام کنم ولی خودم حس میکنم الان بهترین موقعست بازمممم موندمممممم😬