2777
2789
عنوان

شب اول قبر مامان خوشگلم😭 بیااااید آرومم کنید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 175612 بازدید | 848 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رحمتش کنه و جاش، بهشت باشه خدا ب دلتون صبر بده براش، خوندم زیاد بی تابی نکن عزیز دلم مامانت راضی نیست باور کن ما هم دیر ی زود میریم پیشش، 

سکوت سرشار از ناگفته هاست

ختم این صلوات پر فضیلت را هدیه بدهیم به روح پاک و مقدس حضرت فاطمه(س)

اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک

بارپروردگارا؛ درود فرست بر فاطمه و پدر بزرگوارش و همسر گرامی‌اش و فرزندان عزیزش (و آن رازی که در وجود او به ودیعه نهادی)، به تعداد آنچه دانش تو بر آن احاطه دارد.

پیامبر اکرم (ص) می فرماید :

ای فاطمه هرکس برای تو صلوات بفرستد خداوند اورا مورد آمرزش خویش قرار می دهد و در هر کجای بهشت که من باشم اورا به من ملحق خواهد ساخت

لطفاهر تعداد صلوات که میفرستید؛را در همین پست کامنت کنید

التماس دعا

اکثرا همه ی پستارو خوندم خیلی ناراحت شدم خدا رفتگانتونو بیامرزه من دوماهه مادربزرگم و از دست دادم خیلی دوسش داشتم مهربون بود هرروز براش گریه میکنم سوره قدر میخونم دلم براش تنگ شده خییییلی .....همیشه ترس از دست دادن عزیزانمو دارم .....خدا همشون برامون حفظ کن.....الهی امین

گلممممم مادرت  و تمامی بانوان  مسلمان  قرین  رحمت  الهی 

خداوند رحمتش کنه 

و انچه از دنیا  خیر خوشی ندیده در جهان اخرت خداوند براش جبران کنه 

گلمممممم عزیز مهمی را از دست دادی 

خیلی مهم 

نه امروز نه فردا می فهمی که چطور بزرگترین رکن خانه  ات فرو پاشیده  شده 

اما تو از این مرحله هم باید عبور کنی و هم  قوی باشی 

با رعتارت و عملکردتتت وجود نازنین مادرت را در ادذعان جاویدان نگه  دار 

تو الان هم دختر خانواده  ای وهم مادر برادرات  هستی 

ان شالله خیر و برکت 

وای خدا دلم ریش شد باچیزایی که تعریف کردی💔💔😭😭😭 درد خودم یادم رفت بخدا😭😭😭 وای خدابمیرم چه س ...

ممنون عزیزم😔😔😔 

بخدا اینایی که گفتم ۱ دهم زجرهایی که گشیده طفلی من هنوز هنوز هرروز براش گریه میکنم تو دنیا آدم به خوبیش نبود

خیلی سخته خدا سر هیچ کس نیاره 

ممنون عزیزدلم خداروشکر خواهرم یه ماهه بابرادرشوهرش ازدواج کرده خیلی الان بهتره خیلی همو دوست دارن الان برای اینکه حالشون عوض شه بردشون مشهد 

ایشالله خدا هم سلامتی بده به خودتون و خانواده محترمتون ممنون عزیزم🧡🧡🧡🧡

سلامتی عشقم (همسرم)💏 که تیپش به روزه ولی غیرتش مال زمان بهروزه✌👑 

از خداوند براتون طلب صبر میکنم🖤🙏🏻 روح مادرتون قرین رحمت و آمرزش باشه الهی.

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 
ببخشید ولی تو اون تایپیک واسه آذر ماه گفتی برای مامانم دعا کنید الان میگی سه ماهه فوت کرده  من ...

میگه سه ماهه فوت کرد یعنی زمان بیماریش سه ماه طول کشید ...خوی سه ماه سرطان از پادراوردش.😑

من از استارتر عزیزم خیلی تشکر میکنم به خاطر اینکه اولا داغش سبک تر میشه برای ما مینویسه دوما اینجور تاپیکها که عزیزان داغ دیده میزارن باعث‌میشه ماها که سایه پدرمادرامون بالای سرمونه تلنگر بخوریم قدرشونو بیشتر بدونیم،روح مادر عزیزت و همه درگذشتگان شاد

آره  لعنتی هیچ جای امیدی برای آدم نمیزاره مامان قشنگم جلوی چشمم آب شد ،چند وقت بعد هم بابام از ...

وای دقیقا مثل من. بابای منم فقط هشت ماه بعد از مادرم موند 😭😭😭 بابامم سکته کرد

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
ای بابا بنده خدا میگه ۳ماه با بیماری ازپا افتاده ۳ماه مریض بوده بنده خدا چه جوری میخونین ۳ماه یعنی ۳ ...

خوب حالا مگه چی گفتم ازش پرسیدم خودش جواب داد 

سوال برام پیش اومد گناه که نکردم عجبااا

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹