2777
2789
عنوان

شب اول قبر مامان خوشگلم😭 بیااااید آرومم کنید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 175612 بازدید | 848 پست
چقدر با پستت گریه کردم دختر.پدر من حدود ۱ ساله درگیره ،فقط خدا می‌دونه که دلم چقدر براش میسوزه.همه ا ...

الهی عزیزم

ان شالله که پدرتون بهتر بشن عزیزم 

این امیدی که دارن ادمو بیشتر عذاب میده 

واقعا من تازه فهمیدم شیمی درمانی صدبرابر دردش از خود مریضی بیشتر 

اون آمپولهای زیر پوستی که میزنن 

وقتی دارو تزریق میکنن اون حالت تهوع و ریزش مو 

آدم ذره ذره داغون میشه 

مردی که یکبار خیانت کنه بازم خیانت میکنه هيچ چيز از هیچکس بعید نیست حتی همونیکه الان از ذهنت گذشت🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوندم براشون حمد ولی کجای حرف من نیش دار بود ؟

حرف شما اصلا پیش دار نبود .منم تعجب کردم از گله ایشون . اتفاقا برای منم سوال شد که ایشون اول گفت شب اوله قبر مادرشون هست ولی اینجا گفت سه ماهه از دست دادم مادر رو.یه آن گفتم نکنه سرکاری هست .

خدا رحمتشون کنه. لعنت به سرطان. لعنت بمیرم برای مادرامون سرطان ریه خیلی بده 😭😭😭

آره 

لعنتی هیچ جای امیدی برای آدم نمیزاره مامان قشنگم جلوی چشمم آب شد ،چند وقت بعد هم بابام از دوری مامانم پر کشید

یه مدت حال مامانم خوب شد اما یهو همه چی دوباره طوفانی شد 💔

🌈🖤⛵
عزیزم میگه سه ماهه درگیر سرطان شدن که تازگی فوت شدن 

نه اول دقیقا اینو گفت که سه ماهه مادرمو از دست دادم .بعد که بچها گفتن شما میگی امشب شب اول قبره که.اونوقت گفت اسی جان که منظورم از زمان بیماری مادره .که البته زیاد منطقی بنظر نمیاد.

حرف شما اصلا پیش دار نبود .منم تعجب کردم از گله ایشون . اتفاقا برای منم سوال شد که ایشون اول گفت شب ...

دقیقا سوال میشه برامون

استارتر حال روحی خوبی نداشتن حق میدم بهشون

اما بعضی از کاربرا متاسفانه تا یه سوال میپرسی بهت گیر میدن که کاراگاه سایت شدی و گیری

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 

خدا رحمت کنه عزیزم میدونم چقدرسخته منم مادرم سال 97 رفتو پر کشید هروقت یادش میوفتم قلبم درد میگیره از نبودنش 47 سالش بود😔

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 
سه ماه بود بیمار شده بود ای خداااااااا  من فقط یه فاتحه خواستم برای مامان قشنگم چرا حرفای نی ...

نیش دار نبود که حرف ایشون .شما حساس و زودرنج شدی قربونت برم .ناراحت نشو.

روحشون شاد الهی همنشین انبیا باشند غصه نخور اون به خونه واقعی اش رفته جایی که همه مون باید بریم خدا بهترین میزبان برای رفتگان ماست ناراحت نباش که بهترین میزبان در انتظارش بوده 

وای استاترباپیامت یادمامانم افتادم 😭😭😭😭😭😭😭من پدرمادرم به فاصله دوروزازدست دادم خیلی سخته خدا به دلت ارامش بده انشاالله خدادلت اروم کنه😭😭😭😭

اگه امضاموخوندی میشه برای شادی روح پدرمادرم یه صلوات بفرستی ممنونم 
برای یکبارم که شده یادبگیر آدمارو زود قضاوت نکنی، بمدل حرف زدنت میگن نمک رو زخم پاشیدن، بلد نیستی تس ...

ازاین.جورادماخیلی زیادن بابای من فوت شده بود فامیل به جای اینکه اروم کنه فقط نمک پاچیدن به زخممون دیگه چه انتظارازغریبه

اگه امضاموخوندی میشه برای شادی روح پدرمادرم یه صلوات بفرستی ممنونم 
وای استاترباپیامت یادمامانم افتادم 😭😭😭😭😭😭😭من پدرمادرم به فاصله دوروزازدست دادم خیلی سخته خدا ...

چرا عزیزم؟

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»