2777
2789
عنوان

شب اول قبر مامان خوشگلم😭 بیااااید آرومم کنید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 175612 بازدید | 848 پست
چرا عزیزم؟

ازکرونا بابام ایست قلبی کرد مامانم ایست تنفسی 😭😭😭😭😭😭هردوبعدازواکسن زدن کروناگرفتن 

اگه امضاموخوندی میشه برای شادی روح پدرمادرم یه صلوات بفرستی ممنونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ميدونيد چرا گوشي دستشه چون تو اين شرايط ادم دوست داره همه براي مادرش فاتحه بدن و نماز بخونن خيلي شرا ...

خدا همچین فرزندانه خَلَف روبیشتر کنه وعاقبت بخیر که التماس یه صلوات برا پدر مادرشون دارن🖤

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

عزیزم خدا مادرت رو رحمت کنه و جایگاهش اعلی علیین باشه 

غم از دست دادن مادر خیلی سخته منم سال 97 مادرم از دنیا رفت می تونم بگم تا نزدیک دو سال تقریبا هرشب یک دفعه نصف شب بلند می شدم و گریه می کردم  و پریشان بودم تا کم کم بهتر شدم و پذیرفتم 

خدا بهت صبر بده 😢😢

خدایا به حق امام جواد علیه السلام از نی نیم مراقبت کن

خدا رحمتش کنه..جاش توی بهشته..مامانا مهربونن.خدا نمیزاره اذیت بشن

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  

خدا رحمتش کنه عزیزم، حتما براش فاتحه میفرستیم خودتون هم حتما براش خیرات بدین، سعی کنید زیادم تنها نمونید خطر  افسردگی داره. ان شاء الله اروم بخوابه خدا ازش راضی باشه گناهانش بخشیده بشه🖤🖤🖤

عزیزم کتاب سفر روح اثر مایکل نیوتن رو بخون تا دلت آروم بگیره من بعد از فوت پدرم و چند سال بعدش بعد از فوت برادرم خوندم تاثیر زیادی در آرامشت میزاره ،اینکه متوجه میشی صد در صد در جایی بهتر از اینجان خیلی حس خوبی پیدا می کنی