شب اول قبرشه اومدی سایت😟 هر کی باشه حال نداره گوشی دستش بگیره چه برسه به تاپیک زدن درکل قا ...
انقدر بد هست وقتی جیگر آدم و با این تیکه پرونی هاتون اتیش میزنین. خدا نکنه توی این شرایط ها قرار بگیرین. امیدوارم به این درک برسین که واکنش هرکسی متفاوته شما نمیدونین اون شخص در چه حاله متاسفم واقعا
هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
عزیزم تسلیت میگم امیدوارم روح مادرت شاد باشه. سرطان لعنتی مادر من و هم از من گرفت دو سال و نیم پیش. سه شب پیش دلم نیومد بهت بگم متاسفانه درد مادرت درمان نداره بهت امید دادم. ولی الان از خدا میخام که بهت صبر بده خیلی سخته خیلی خیلی سخته...
هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چه فرررقی میکنه چندسالمه😭😭 دیگه مادر ندارم ۳۲ سالمه دو تا دختر کوچولوووو دارم جونشون بسته به مام ...
من حستو درک میکنم ۸ماه تموم مامانم یهو سرطان گرفت و چها که نکشیدیم تازه یماهه جراحی کردن و هموزم درد داره بدهیم بود ولی خداروشکر شیمی درمانی جواب داد.حالتو قشنگ میفهمم .خدا برای هیچ کس نخواد حتی دشمن ادم.من بچه ندارم ولی میگفام کاش داشتم تا با دیدتش انگیزه بگیره.ولی به خدا کفتم من تک دخترم اگه میخوای ببریش اول منو ببر.خودمم مشکوک بودم به سرطان که بخیر گذشت باید این ماه سونو بدم دوباره.مامانم با اون حال زارش برای من شب تا صبح گریه و زاری میکرد که خدایا دخترم سرطان نداشته باشه من تحمل میکنم ولی اون نداشته باشهمادر تموم دنیای ما دختراس.دوباره یادم افتاد و اشکام بند نمیاد.تا یکی دوماه پیش جیگرم خون خون بود للنت به این واکسنا و کرونا که مسبب اصلیش بود.شما متولد چندی؟
الهی فدات شم عزیزم واقعا ناراحت شدم انشالله غم اخرت باشه و خدا ب دلت صبر بده💔😭
روح مادر عزیزت شاد براش فاتحه فرستادم
میشه لطفا برای سلامتی و ظهور حضرت مهدی عج یه صلوات بفرستی🌹 ❣ الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚 «سلاما على قلبُ يتألمَ قبلُ المنامِ ويبكيُ بكاءَ العالمُ ولمِ يشعرَ بهِ احدُ.»سلام بر قلبی که قبل از خواب درد میکشد و به وسعت دنیا میگرید و کسی آن را احساس نمیکند...
واای داغ دل منم تازه اس بابای عزیزمم چند روزه رفته هر چقد گریه میکنم دلم اروم نمیشه خدا مادرتو بیامر ...
روحشون شاد عزیزمبراشون فاتحه فرستادم
میشه لطفا برای سلامتی و ظهور حضرت مهدی عج یه صلوات بفرستی🌹 ❣ الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚 «سلاما على قلبُ يتألمَ قبلُ المنامِ ويبكيُ بكاءَ العالمُ ولمِ يشعرَ بهِ احدُ.»سلام بر قلبی که قبل از خواب درد میکشد و به وسعت دنیا میگرید و کسی آن را احساس نمیکند...
دوستان برا مادر من هم فاتحه بخونید خیلی جوون بودن که فوت کردن😔😔😔
روحشون شاد عزیزم براشون فاتحه خوندم
ما یه ختم قران شروع کردیم هدیه به اموات فقط جزء ۲۹ مونده اگر دوست دارید شریک بشید تواین ختم هدیه ب مادر عزیزتون💚