2777
2789
عنوان

شب اول قبر مامان خوشگلم😭 بیااااید آرومم کنید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 175612 بازدید | 848 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر ک مجرد بوده خوشبخت باشن باهم

ممنون عزیزم۲ تادیگه داره که مجردن حتی اونا بزرگترن ولی این خودش خواسته و نزاشت کسی حرفی بزنه یعنی برادر های بزرگش 

سلامتی عشقم (همسرم)💏 که تیپش به روزه ولی غیرتش مال زمان بهروزه✌👑 

دقیقا.من حتی خواهر هم ندارم فقط یه برادر دارم که ازم ۱۵ سال کوچیک تره....اگه مادرم نباشه روانی میشم. ...

منو شما شبیه همیم منم برادر چندین سال ازم کوچکتره.جونم به مامانم بنده

عزیزم تسلیت میگم امیدوارم روح مادرت شاد باشه. سرطان لعنتی مادر من و هم از من گرفت دو سال و نیم پیش. ...

مامان منم بر اثر سرطان ریه فوت کردن

خیلی بده ،خیلی سخته 

خدا نصیب هیچکس نکنه

مامانم جوون بود و پر از شور و انرژی 

🌈🖤⛵

استارتر واقعا سخته 

میفهمم 

فقط از خدا برای دلت آرامش میخوام 

هیچ حرفی ،هیچ کاری تسکین قلب شکسته و امیدهایی که نقش بر آب شدن نیست 

امیدوارم روحشون شاد و مسیرشون غرق نور باشه 

🌈🖤⛵
شب اول قبرشه  اومدی سایت😟 هر کی باشه حال نداره گوشی دستش بگیره چه برسه به تاپیک زدن درکل قا ...

ازکحا میدونی صبرداره یعنی کسی که بخاطر غمش تاپیک میزنه دلش خوشه اومده اینجا!!! 

شاید دلش داره میترکه اومده آرومش کنید نه اینکه تیکه وکنایه بارش کنید هیچوقت کسیو قضاوت نکن خدا تورو توهمون شرایط قرار میده اینو یادت باشه

استاتر بمیرم واست مامان منم فوت شده اونم ۵۰ سالش بود من اون موقه ۱۸سالم بود میدونم چی میگیو چی میکشی بمیرم واست😭💔💔🖤🖤🖤

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
شب اول قبرشه  اومدی سایت😟 هر کی باشه حال نداره گوشی دستش بگیره چه برسه به تاپیک زدن درکل قا ...

مامانش فوت شده گیرم بهش میدین؟اومده نی نی سایت که واسش فاتحه بخونن کار بدی کرده؟

میدونم درکت میکنم خدا به دلتون صبر بده  شوهر خواهر منم خیلی مظلوم بود دیدی میگن خدا هرکی روبیش ...

وای خدا دلم ریش شد باچیزایی که تعریف کردی💔💔😭😭😭

درد خودم یادم رفت بخدا😭😭😭

وای خدابمیرم چه سخت بوده که میدونسته میره وزن وبچش راسپرده برادرش

اینا بنده این دنیا نیستن  این دنیابراشون کوچیکه..قرار بوده برن گُل بهشت وزود میبرتشون خدا

خداعمر وسلامتی طولانی به خواهرت وشوهرش وبچشون بده وخوشبختیشون موندگار🙏

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

بله. اینکه ضربه مغزیه تازه عروسه😭😭کاربر نینی سایت بود ولی من نمیدونم کاربریش کدومه دعاش کنید لطفا. ...

واای خدای من  فقط خدا به دل مادرش رحم کنه 😭😭😭 یه بچشو که خدا گرفتی ازش دیگه بببسه نکن خواهشا نکن