2777
2789
عنوان

شب اول قبر مامان خوشگلم😭 بیااااید آرومم کنید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 175612 بازدید | 848 پست
کاش نمیومدم تو تاپیکت اسی دلم کباب شد لعنت ب این دنیا ک نه ب خواست خودمون بهش میایم نه ب خواست خودمو ...

اره واقعا داغ دلمون تازه شد منم فکر میکردم اگه ی روز خبر مرگ پدر یا مادرمو بشنوم ایست قلبی میزنم اما الان 4ساله پدرم فوت شده امامن همچنان زندم ولی هیچوقت فراموش نمیشه

خدایا شکرت واسه همه چی مخصوصا گل پسرام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداکنه هیچوقتتتتتت جای من نباشید

تا میتونی براش سوره ملک بخون خیلی خوبه قبرش نورانی میشه وای خدا به دلت صبر بده یاد خودم افتادم 🖤

بهترین حس حس دوست داشتن توست   من از کاربرای قدیمم  تقریبا از سال 90 یه مدت خاموش بودم بعدا عضو شدم گوشیم عوض کردم کاربریم رفت

عزیز دلم فوت مامان قشنگتو تسلیت میگم ،اون جای بهتری هست ،

دلتنگش میشی سخته میدونم اما روز وصال هم هست به اون روز فکر کن 

و یک سری از دوستان گفتند چطوری وقتی عزاداری گوشی دستت میگیری 

به این دوستان متاسفانه  کوته فکر هستند باید بگم شما وقتی عزاداری ،غذا نمیخوری‌؟با بقیه صحبت نمیکنی؟حمام نمیری ؟؟الان اینترنت  جز جدا نشدنی زندگی یک انسان هست،و همین گوشی که دست همس نزدیک ترین دوست یک ادم هست 

گوشی به دست گرفتن و اینترنت رفتن همونقدر عادی هست که یک ادم عزادار بخوابه یا غذا بخوره یا راه بره یا حرف بزنه 

ميدونيد چرا گوشي دستشه چون تو اين شرايط ادم دوست داره همه براي مادرش فاتحه بدن و نماز بخونن خيلي شرا ...

دقیقا حرف شما درسته منم وقتی پدرم فوت کرد اینقدر ناگهانس بود و حالم بد بود نمیدونستم چیکار کنم و با کی درد و دل کنم، از کی بخوام برای پدرم دعا کنه، تاپیک زدم و واقعا نوشتن بچه ها و اینکه فاتحه خوندن و... مرهم شد واسم ، همش میگفتم خوبه این همه دوست مجازی دارم ک دعا میکنن برای آمرزش پدرم

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

خدا روح مادرت روشاد کنه منو بردی به ۹ماه پیش که مادرم رو از دست دادم  سرطان چه واژه ی ترسناکی واینکه درمانش ازخودش ترسناکتر 

حالتو میفهمم گریه کن حالا  داغی نمیفهمی بعداز چند ماه که میگذره هنوز صدای مادرم تو گوشم هست خنده هاش هرشب جلو چشمم هست  میگذره ازین سختترش هم گذشته توکل کن به خدا وازخدا برای دلت ارامش بخواه

خدا رحمت کنه اشکم دراومد.

یه چند وقته مامانم ناخوشه همش سردرد و فشار بالا به یه لحظه نبودنش فکر میکنم دق میکنم میمیرم .

اخه مامان من خیلی سختی کشیده خوشی ندید الهی بمیرم براش دور سر اون موهای سفیدش بگردم که چقدر زود پیر شد از غصه از بغض از.........

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
منم مثل شما عزیزم کرونا شروع شد سه ماه ندیدم پدرمو آخرش رفت و حسرت دیدنش موند به دلم مراسم هم نداشتی ...

منم همین طور پدرم ۶ مرداد تست کرونا داد مثبت شد ۹ مرداد فوت کرد دوشب ندیدمش و این حسرت ب دلم موند 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

[QUOTE=266590229]مامان قشنگمممم ۵۱ سالش بود سرطان گرفت یهو سه ماههه مامانمو از دست دادممم دارم میمیرمممم از د

خدا بیامرزه😔😔😔

عکسشو دیدم بنده خدا چقدر جوون بود😔

خدا بهت صبر بده عزیزم

فقط خودتم تحت نظر پزشک باش حتما

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖

از دست دادن مادر واااااقعا سخته 

خونه سوت و کور میشه، گرما و نور نداره... 

خدا بهت صبر بده عززززیز دلم 

روحشون قرین رحمت و آرامش باشه عزیزم🤲🖤

منم مادرمو ۶ ساله از دست دادم جوون جوون تو روز تولدش تو بغل خودم رفت... 🖤😭😭😭

باور نمیکنی ولی یکساله من میتونم با چراغ خاموش بخوابم، کل خونه باید روشن میبود بعد من میخوابیدم

یکساله فهمیدم کجام چیشده، انگار هی تازه میشه برام 

آلفا هستم💪                                                       آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....                                    
الهی بمیرم کسانی که توی کرونا فوت کردن مظلومترینها بودن و سخت تر برای بازمانده ها که حتی نمیتونستن ی ...

من هر مراسم خاکسپاری ک میرم یاد پدرم میفتم ک چه غریبانه بود مراسمش، مامان و برادرم ک آی سیو بستری بودن و خبر نداشتن اصلا... من، همسرم، خواهرم، عمو و زن عموم بودیم اونم از دور نگاه کردیم و ب خاک سپردنش