2777
2789
عنوان

شب اول قبر مامان خوشگلم😭 بیااااید آرومم کنید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 175612 بازدید | 848 پست
شب اول قبرشه  اومدی سایت😟 هر کی باشه حال نداره گوشی دستش بگیره چه برسه به تاپیک زدن درکل قا ...

ببخشید ولی حرفتون را قبول ندارم .راست میگن آدم مثل مرغ پر کنده میشه.مخصوصا دور و برش کسی نباشه و همدم و همصحبت نباشه تنها ترین ها همیشه انلاینن ....ادم میخواد درد و دل کنه انگار میخواد عالم و ادم برای عزیزش فاتحه بخونن حس میکنه اینطوری خودش و اون تنها نیستن .دوست عزیز الان موقع این حرف نیست.

شب اول قبرشه  اومدی سایت😟 هر کی باشه حال نداره گوشی دستش بگیره چه برسه به تاپیک زدن درکل قا ...

چرا دل یه آدمی که انگار دنیا رو سرش خراب شده رو میشکونی  دوسال پیش هم مادر من فوت کرد منم تاپیک زدم. چرا نباید گوشی دستشون بگیرن شاید کسی ابراز همدردی کنه یا آدرس بخواد 

بهترین حس حس دوست داشتن توست   من از کاربرای قدیمم  تقریبا از سال 90 یه مدت خاموش بودم بعدا عضو شدم گوشیم عوض کردم کاربریم رفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزه دلم همه ی ما اخرش میریم زیرخاک گریه کن سبک شی ولی من اگه زبانم لال تو شرایط شما بودم جونه تاپی ...

تروخدا اینطور نگید بنده خدا اومده اینجا اروم بشه منم شرایطش داشتم وقتی ادم خون گریه میکنه حتی همون روز اول بازم دوسداره دردل کنه به یاد مادرش ...یا اینکه بخاد فاتحه بفرستن ..بقول اسی انشالله هیچ وقت جای ماها که عزیز ازدست دادیم اونم جوان نباشید ....

خودش به حضرت زهرا گف که ببرتش بمیرمممممم برای مامانم

به خدا قسم داغ مادر کمر شکنه تا استخوان آدم میسوزونه ولی براش صلوات بفرست و قرآن بخون قربون دل بی قرارت خواهری باور میکنی شبا به امید دیدن مامانم میخوابم   

درد دل با تایپ کردن فرق داره،نمیدونم والا هرکسی یجوریه ولی معمولا اینمواقع چشای ادم باز نمیشه از گری ...

نگو اینجوری

من پدرم ساعت سه و نیم بعد از ظهر فوت کرد تا ۵ صبح بیدار بودم و ریز ریز توی جام گریه میکردم 

زده بود به سرم از خونه بزنم بیرون ولی به جاش اومدم نی نی سایت که این فکر از سرم بگذره تا بخوابم

چون خونه پر از مهمون بود ،خودم شوکه اصلا حال آدم متغیر هست

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
دوره شیمی درمان گذروندی؟ روحیه ت چطور بود؟ بنظرت معجزه روحیه واقعیه؟

اره عزیزم من هم جراحی داشتم هم شیمی درمانی

ببین روحیه خیلییی مهمه نمیخوام شعار بدما نه ولی روحیه خیلی مهمه

مثلا سر مامانم(مامانم اگر متاستازشُ زود متوجه میشد الان پیشم بود چون سرطانش خوب شده بود)ببین مامان من در این حد روحیه اش بالا بود که مدام ارایش میکرد و لاک میزد با اینکه خب زیادم خوب نبود براش

حالا طولانیه اینک چرا سرطانش متاستاز داد ولی میخوام بگم درکنار درمانش روحیه اش خیلیییی بالا بود که تونست سرطانشو شکست بده

من خودم چون مامانمو سر این جریان از دست داده بودم خیلی ترسیده بودم اولش چون اون موقع من مادر بودم و پسرم چهار ساله بود و بیشتر نگرانیم هایکا بود و میترسیدم برای منم اتفاقی بیفته ولی خب ببین شوهرم مدام بهم انرژی مثبت میداد واقعا اگه ارمان نبود من مرده بودم...چون که خیلی از همه لحاظ بهم روحیه داد خیلی زیاد

روحیه خیلی مهمه

شما خودت خدایی نکرده درگیر سرطانی؟

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

خدا رحمتشون کنه

غم مادر خیلی سخته

من به عنوان ی مادر همیشه برای دخترم نگرانم

بعد از مرگم خواهری نداره دلداریش بده

شاید اونم مجبور بشه بخاطر تنهایی بیاد تو ی فضای مجازی

خانواده کم جمعیت خیلی بده بچه ها تنها و اسیب پذیرن

روحشون شاد..

خدا صبرت بده

گریه کن خون گریه کن

که بر غم از دست دادن مادر

رواست ادم خون گریه کنه.

منم ایام کرونا مامانمو از دست دادم

اخرش شب که صبج تدفین شدن

تاپیک زدم..

برای کرونا خیلی ها غریبانه پر کشیدن

ماهم تنها بودیم.

اینقدر گفتن دروغ میگی مجبور شدم عکس سنگ قبر که فامیل استوریکرده بودن و اعلامیه بزارم!(الان میگم چه احمق بودم و چه فشلری روم بودخ)

بعدا اون تاپیک ر‌و گفتم نی نی یار پاک کرد

چون چندنفر که بد بهم توپیدن توی تاپیکم

مدتی بعد عزادار شدن

و اومدت گفتن نفرینمون کردی.

💕

خدا رحمت کنه عزیزم 🖤

پدر مهربان و نازنین منم دو ماه و نیمه رفته دلم خونه تاپیکتو دیدم دلم لرزید ، از واکنش بعضی دوستان نسبت ب تاپیک زدن ناراحت نشو منم شب اول قبر پدرم اومدم سایت و از خانوما خواستم نماز بخونن ، خدا بهت صبر بده عزیزم 😞😞😞😞

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40