2777
2789
عنوان

شب اول قبر مامان خوشگلم😭 بیااااید آرومم کنید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 175612 بازدید | 848 پست

خدا رحمتش کنه جای مادر هیچوقت پر نمیشه مادربزرگم پیر بود فوت شد ولی خیلی شاهد اشک بی صدای مادرم بودم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 
هیچ وقت یادم نمیره مادرم  تو دوران کرونا فوت کرد چقدر غریبانه تو تنهایی هام براش عزا داری کردم ...

چندسالشون بود؟😭😭 بیماری زمینه ای داشتن؟

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزه دلم همه ی ما اخرش میریم زیرخاک گریه کن سبک شی ولی من اگه زبانم لال تو شرایط شما بودم جونه تاپی ...

خداکنه هیچوقتتتتتت جای من نباشید

بی تو با خاطره هایت چه کنممم😭مامان قشنگم🥺💔

ببخشید ولی تو اون تایپیک واسه آذر ماه گفتی برای مامانم دعا کنید الان میگی سه ماهه فوت کرده 

منظورت سه روز ؟

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹
الهی بمیرم کسانی که توی کرونا فوت کردن مظلومترینها بودن و سخت تر برای بازمانده ها که حتی نمیتونستن ی ...

دقیقا همین بود نمیدونی چقدر سخت بود 😔😔😔

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

[QUOTE=266590229]مامان قشنگمممم ۵۱ سالش بود سرطان گرفت یهو سه ماههه مامانمو از دست دادممم دارم میمیر ...

فکر نکنم آدم آنقدر بی وجدان باشه با مرگ مادرش شوخی کنه. این بنده خدا معلومه حالش . از بی کسی اومده اینجا .شاید اصلا ندونه چی میگه و می‌نویسه .فقط اومده اینجا حرف بزنه تا تحمل درد براش اسونتر بشه 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

عزیزم من همونیم که پیشنهاد ۱۲۴۰۰۰صلوات دادم

سعی کن برنامه زندگی پس از زندگی رو ببینی و ی تاپیکی هست که کاربری ب نام سپاس زده راجع به کسایی هست که عزیزی از دست دادن آرومت میکنه

اگر دوس داشتی لینک بدم

از خدا میخوام که بهت صبر بده و قلبتو آروم‌ کنه‌...

تو رو خدا دعا کنین من قبل از مادرم بمیرم.خیلی سخته‌.حتی تصورش هم برام سخته.کاش خدا همین یه خواسته ام رو برام انجام بده.

هر وقت تاپیکی می بینم که مادرش رو از دست داده تا چند روز همش فکرای منفی سراغم میاد.لعنت به این دنیا.😔😔

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
ببخشید ولی تو اون تایپیک واسه آذر ماه گفتی برای مامانم دعا کنید الان میگی سه ماهه فوت کرده  من ...

فاتحه بخونید لطفا من نمیدونم چجوری بگم بفهمید مادرمو امروز سپردم به خاک😭

بی تو با خاطره هایت چه کنممم😭مامان قشنگم🥺💔