2777
2789
عنوان

شب اول قبر مامان خوشگلم😭 بیااااید آرومم کنید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 175612 بازدید | 848 پست

[QUOTE=266590229]مامان قشنگمممم ۵۱ سالش بود سرطان گرفت یهو سه ماههه مامانمو از دست دادممم دارم میمیرمممم از دوریش

عزیزم مگه نمیگی شب اول قبرشه پس چجوری سه ماهه از دست دادیش؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدارحمتش کنه عزیزم حمدخوندم واسش الان شرایطت خوب نیس نمیدونم چطوری گوشی به دستی برو استراحت کن

کلی ارامبخش خوردم

خوابم نمیبره

تنهام

بچه هام با عکس مامانم خوابیدن😭😭جیگرم داره میسوزه

بی تو با خاطره هایت چه کنممم😭مامان قشنگم🥺💔
دقیقاً شش ماهه که بابام نیست و دقیقاً شش ماهه که هرروز یه غم نامعلوم یه جای مشخص قلبمه و با بیداریم ...

دیگه دلی که سیاه شد هیچی ارومش نمیکنه حتی بزرگترین ارزوتم براورده بشه دیگه انگار نه انگار

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖

منم یدونه دختر دارم همش فکر میکنم اگر مردم چی به سرش میاد خیلی بهم وابسته است تنهاست فقط منو داره من ...

عزیزم خداشماروواسش نگه داره🥺😘

دلی من بس توئ تیایه بوتونبئ لیه نایا❤❤سومین کاربریه ک تعلیق شدم دوباره تعلیق بشم باعث وبانیشو پاره پوره میکنم🤬🤬🤬         کچی کوردستانم✌🏻💪🏻تسلیت کوردستانکم🖤🖤💔
تصادف بود عزیزم اونا که زدن سر مور گنده تو خونه اشون هستن. فکر کنم با کس دیگه اشتباه گرفتین. واسه او ...

اهان

چشم عزیزم. انشاا.‌‌..بلا دوره ازش و زودتر شفاپیدا میکننن‌.هر دو از یک مادر هستند؟؟طفلی مادرشون😭

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

عزیزم خدا بهت آرامش بده و روح مادرت هم شاد باشه ان شالله. بی‌قراری و ناراحتی شما مادرتونو ناراحت می‌کنه عزیزم‌ . براشون قرآن بخون . مثل هدیه است براشون و خوشحالش می‌کنه . الهی خودت اگه مجردی الهی خوشبخت بشی و اگر هم متاهلی سایه تون روی سر بچه هاتون مستدام باشه عزیزم . خدا صبرت بده خیلی سخته تحملش اما چاره ای نیست جز صبوری 🍃💚

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
خودش به حضرت زهرا گف که ببرتش بمیرمممممم برای مامانم

عزیزم غسل حضرت زینب بگیر آروم میشی ایشالا سرطان بد دردیه دایی چهل ساله من جلو چشممون ذره ذره آب شده حتی یاد آوریش هم الان برام عذابه

منم وقتی مادرم فوت کرد تا دو هفته شب و روز نخوابیدم شب تو اتاق تا صبح بیدار بودم هیچکی نبود باهاش در ...

خدا رحمتش کنه😔

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻

وای چقدر ناراحت شدم 😔روح مامانت شاد و خوش به حالش که یه دختر دلسوز داره براش گریه کنه و یادشو نگه داره و براش فاتحه بفرسته مامانت خیلی خوشبخت بوده دختری مثل تو داشته الانم حتما شادی شما براش مهمه پس قوی باش

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍