کاش نمیومدم تو تاپیکت اسی دلم کباب شد لعنت ب این دنیا ک نه ب خواست خودمون بهش میایم نه ب خواست خودمون ازش میریم هیچی نمیتونم بگم چون داغ مادر هیچ جوره از دل ادم پاک نمیشه همیشه دعا می کنم خدایا نبود مامانم و نبینم احساس می کنم اگه مامانم نباشه ی دقیقه هم نمیتونم تنها رفیقمه جای خواهری ک ندارمه...تمام حرفام و فقط ب اون میگم تنها کسیه ک میدونم حرفم و جایی نمیگه ب خاطر عیبام مسخرم نمی کنه تنها کسی ک منو از خودشم بیشتر دوست داره با تمام ایرادایی ک دارم...با فکر کردن بهشم چشمام خیس خیس و نمیدونم دارم چی مینویسم،اسی خدا بهت صبر بده روح مادرت شاد باشه
خدایا زندگیم ب تو میسپارم🫂💚🌱 خودت مراقب پدر و مادر و برادر و همسر و پسرم و فندق تو راهیمون باش❤میشه نگاهت هیچ وقت ازم نگیری🥺من بدون تو زود کم میارم فندق کوچولومون دو ماهه ک قدم رو چشامون گذاشته و زندگیمون و شیرین تر کرده❤خدایا هر کی در انتظار نی نی دلش و شاد کن و یدونه از این فندقا مهمون دلش کن🌹امین فندق کوچولومون ۵ ماهه شد😍با این که جوجه کوچولو قشنگ سرویسمون کرده😅😅 اما دارم تو قشنگ ترین روزای عمرم زندگی می کنم...و با تموم وجودم دلم میخواد زمان کند بگذره خدایا شکرت برای همه چی عااااااشقتم خدا
شب اول قبرشه اومدی سایت😟 هر کی باشه حال نداره گوشی دستش بگیره چه برسه به تاپیک زدن درکل قا ...
اصلا ببخش ها از کامنت شما خوشم نمیاد حالا که اومده خواستی حمد بخون نخاستی نخون . تونسته بیاد سایت یه عده نمیتونن نمیان سایت . حس منفی گرفتم شاید تو شرایطش قرار نگرفتی من خودم بابام فوت شده بود تو سردخانه بود یهو بعد کلی گریه و ناراحتی اومدم سایت براش فاتحه بگم بخونن چند نفر میگفتن دروغه آخه یکی نبود بگه باور نکنید حس منفی هم ندید
لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
روح مادرت شاد عزیزم انشاا... جایگاه ابدیش بهشت باشه
خدایا زندگیم ب تو میسپارم🫂💚🌱 خودت مراقب پدر و مادر و برادر و همسر و پسرم و فندق تو راهیمون باش❤میشه نگاهت هیچ وقت ازم نگیری🥺من بدون تو زود کم میارم فندق کوچولومون دو ماهه ک قدم رو چشامون گذاشته و زندگیمون و شیرین تر کرده❤خدایا هر کی در انتظار نی نی دلش و شاد کن و یدونه از این فندقا مهمون دلش کن🌹امین فندق کوچولومون ۵ ماهه شد😍با این که جوجه کوچولو قشنگ سرویسمون کرده😅😅 اما دارم تو قشنگ ترین روزای عمرم زندگی می کنم...و با تموم وجودم دلم میخواد زمان کند بگذره خدایا شکرت برای همه چی عااااااشقتم خدا