ببين خيلي سخته منم مادرم و پدرم فوتشدن به فاصله سه سال نابود شدم ولي فقط با گذشت زمان اروم ميشي بعد چهلمش حتما براي خودت به سرگرمي ايجاد كن من داشتم براي مادرم ميمردم كه ايكاش ميمردم ولي رفتم كلاس رانندگي روحيه ام عوض شد فراموش نكردم ولي بهتر شدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو رو خدا دعا کنین من قبل مادرم بمیرم.خیلی سخته.حتی تصورش هم برام سخته.کاش خدا همین یه خواسته ام رو ...
نه نگو انشالله هممون داغ پدر مادر ببینیم بوقتش هممون میریم اما هیچ پدر مادری داغ اولاد نبینه
وحشتناک من از خیلی ها شنیدم
بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد بمیرم برای آرتین بی مادر شد بمیرم برای مظلومیت امام زمانم
سه ماه بود بیمار شده بود ای خداااااااا من فقط یه فاتحه خواستم برای مامان قشنگم چرا حرفای نی ...
الهی قربونت برم من کاملا درکت می کنم وقتی گفتی سه ماهه مادرم رو از دست دادم فهمیدم منظورت اینه سه ماه مریض بوده ، خودم ده سال قبل از فوت مادرم از دستش دادم چون مادرم آ لزایمر گرفته بود
ده سال از بیماری اش زجر کشیدم هیچ وقت نتونستم مریضی اش رو قبول کنم
مادرشوهر من تو روز اول خاكسپاري مادرم منو مسخره كرد كلي با صدا بلند خنديد بعد كفت سياه نپوش مگه براي مادر من پوشيدي كه براي مادرت ميپوشي تو اعتقاد به سياه نداري اونقدر له شدم شوهرم بكماه بعد دستمو شكوند كاش بچه نداشتم جدا ميشدم واقعا خيليها دركي از مرگ عزيزان ندارن