2777
2789
عنوان

شب اول قبر مامان خوشگلم😭 بیااااید آرومم کنید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 175612 بازدید | 848 پست

ببين خيلي سخته منم مادرم و پدرم فوتشدن به فاصله سه سال نابود شدم ولي فقط با گذشت زمان اروم ميشي بعد چهلمش حتما براي خودت به سرگرمي ايجاد كن من داشتم براي مادرم ميمردم كه ايكاش ميمردم ولي رفتم كلاس رانندگي روحيه ام عوض شد فراموش نكردم ولي بهتر شدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی پدربزرگم فوت شد 

.....

.....

همون فرداش ک رفتم داییم از خونشون انداختمون بیرون مادرم گف حداقل میزاشین کفنش خشک بشه. اون دایی که ظاهرا میگفتیم وایی چه بهترینه چه مودبه یروزه خودشو نشون داد🙂

آخ ا داغ مادر، آه از اون آغوش وبوی عطر مادر،قربون دستاش ونوازش های بی دریغش،آدم از مادر یتیم میشه، د ...

اخخخخ از غم دوری مادر

بی تو با خاطره هایت چه کنممم😭مامان قشنگم🥺💔
فاتحه بخونید لطفا من نمیدونم چجوری بگم بفهمید مادرمو امروز سپردم به خاک😭

خدا رحمتش کنه خدا بهت صبر بده 

خودت هم کم سن و سالی ؟تازه ازدواج کردی ؟

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹
تو رو خدا دعا کنین من قبل مادرم بمیرم.خیلی سخته‌.حتی تصورش هم برام سخته.کاش خدا همین یه خواسته ام رو ...

نه نگو ان‌شالله هممون داغ پدر مادر ببینیم بوقتش هممون میریم اما هیچ پدر مادری داغ اولاد نبینه

وحشتناک من از خیلی ها شنیدم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 
سه ماه بود بیمار شده بود ای خداااااااا  من فقط یه فاتحه خواستم برای مامان قشنگم چرا حرفای نی ...

الهی قربونت برم من کاملا درکت می کنم وقتی گفتی سه ماهه مادرم رو از دست دادم فهمیدم منظورت اینه سه ماه مریض بوده ، خودم ده سال قبل از فوت مادرم از دستش دادم چون مادرم آ لزایمر گرفته بود 

ده سال از بیماری اش زجر کشیدم هیچ وقت نتونستم مریضی اش رو قبول کنم

تو رو خدا دعا کنین من قبل از مادرم بمیرم.خیلی سخته‌.حتی تصورش هم برام سخته.کاش خدا همین یه خواسته ام ...

این حرف و نگو انگار داری برای مادرت دعای بد میکنی داغ فرزند ببینه😔😔 نگوووو 

فاتحه بخونید لطفا من نمیدونم چجوری بگم بفهمید مادرمو امروز سپردم به خاک😭

من هیچی نمیتونم بگم هیچی سکوت مطلق 

فقط میگم حتما حتما حتما بخاطر روح مادرت شده برو روانپزشک 

داغ عزیز خیلی سخته برای صبور شدن خودتم شده احتیاج داری دارو درمانی شی 

خدا صبر بده همین 

کاربر جدید نیستم تبریک نگین بی دلیل کاربری قبلیم رفت رو هوا 
فکر نکنم آدم آنقدر بی وجدان باشه با مرگ مادرش شوخی کنه. این بنده خدا معلومه حالش . از بی کسی اومده ا ...

عزیزم خودشون بد نوشتن من برام سوال پیش اومد

واقعا نه قصدم قضاوت بود نه تهمت 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 
خدا رحمتش کنه خدا بهت صبر بده  خودت هم کم سن و سالی ؟تازه ازدواج کردی ؟

چه فرررقی میکنه چندسالمه😭😭 دیگه مادر ندارم

۳۲ سالمه

دو تا دختر کوچولوووو دارم جونشون بسته به مامانم بود 

ای خدا😭😭

بی تو با خاطره هایت چه کنممم😭مامان قشنگم🥺💔

مادرشوهر من تو روز اول خاكسپاري مادرم منو مسخره كرد كلي با صدا بلند خنديد  بعد كفت سياه نپوش مگه براي مادر من پوشيدي كه براي مادرت ميپوشي تو اعتقاد به سياه نداري اونقدر له شدم شوهرم بكماه بعد دستمو شكوند كاش بچه نداشتم جدا ميشدم  واقعا خيليها دركي از مرگ عزيزان ندارن

خدا رحمتش کنه دوران کرونا خیلی سخت بود فامیل منم تنها یک فرزند داشت که فوت کرد بخاطر کرونا کسی خونشو ...

ممنونم عزیزم تو تنهایی عزاداری کردن خیلی سخته خیلی 

خدا عزیزانت رو برات نگه داره

چه فرررقی میکنه چندسالمه😭😭 دیگه مادر ندارم ۳۲ سالمه دو تا دختر کوچولوووو دارم جونشون بسته به مام ...

خدا صبر بده به دلت 

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹