2777
2789
عنوان

شب اول قبر مامان خوشگلم😭 بیااااید آرومم کنید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 175612 بازدید | 848 پست
[QUOTE=266590229]مامان قشنگمممم ۵۱ سالش بود سرطان گرفت یهو سه ماههه مامانمو از دست دادممم دارم میمیر ...

فکر کنم منظورشون اینکه از وقتی فهمیدن تا از دست رفتن سه ماه زمان برده🥺روحشون شاد

منم مثل شما عزیزم کرونا شروع شد سه ماه ندیدم پدرمو آخرش رفت و حسرت دیدنش موند به دلم مراسم هم نداشتی ...

ممنونم گلم خدا پدر شما رو هم بیامرزه و به دل شما آ رامش بده منم سال ها بود مادرم رو ندیده بودم دیدارمون افتاد به قیامت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه غریبانه نشستی😢😭😭😭😭 چند سالته همه این آدمای تاپیک برات دعا میخونن و برای مادرت 

چندروز پیش تولد ۳۲ سالگیم بود

چقدر ارزووو کردم سال بعد مامانم حالش خوب باشه کنارم باشه

بی تو با خاطره هایت چه کنممم😭مامان قشنگم🥺💔
نه نگو ان‌شالله هممون داغ پدر مادر ببینیم بوقتش هممون میریم اما هیچ پدر مادری داغ اولاد نبینه وحشتن ...

نه من نمی تونم خیلی سخته.کاش خدا صدام رو بشنوه و من قبل از مادرم بمیرم.😭😭مادرم هنوزم که هنوزه با وجود این که مادر بزرگم چندین ساله فوت کرده بازم شبا خوابش رو می بینه و تو خواب با صدای بلند اسمش رو میگه و بعد باهاش حرف می زنه،،توهم می زنه که زنده اس....داغ مادر خیلی سخته.😭😭

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
سه ماه بود بیمار شده بود ای خداااااااا  من فقط یه فاتحه خواستم برای مامان قشنگم چرا حرفای نی ...

خدا رحمت کنه مادرت رو 

گریه نکن ناراحت میشه واقعا 

فقط براش قرآن بخون 

داداش منم جوون از کرونا فوت شد  داغ برادر سخته زجر کشیدم ولی فهمیدم باید واسش قرآن بخونم چیزی که اونها از ما میخوان

نه من نمی تونم خیلی سخته.کاش خدا صدام رو بشنوه و من قبل از مادرم بمیرم.😭😭مادرم هنوزم که هنوزه با و ...

داغ مادر جیگر ادمو میسوزونهههه

بی تو با خاطره هایت چه کنممم😭مامان قشنگم🥺💔
چندروز پیش تولد ۳۲ سالگیم بود چقدر ارزووو کردم سال بعد مامانم حالش خوب باشه کنارم باشه

آخییییی . جیگر سوخته .عزیز دل . مهربون ترین😭😭😭😭  دل زخمیتو چ کنی دل وامونده رو کجا بزاری آروم بشه

ممنونم گلم خدا پدر شما رو هم بیامرزه و به دل شما آ رامش بده منم سال ها بود مادرم رو ندیده بودم دیدار ...

خدا همه عزیزان آسمونیمون رو درپناه خودش قرار بده

الهی احتمالا ایران نباشید درسته

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خدا رحمت کنه مادرت رو  گریه نکن ناراحت میشه واقعا  فقط براش قرآن بخون  داداش منم ج ...

هیچ چیز به انداره قران وزیارت عاشورا با صدلعن صدسلام یا بائو سلام یک لعن کارساز اموات نیس 

الهی بمیرم کسانی که توی کرونا فوت کردن مظلومترینها بودن و سخت تر برای بازمانده ها که حتی نمیتونستن ی ...

خدا نکنه عزیزم خدا خودت و عزیزانت رو حفظ کنه 

آ ره اون موقع خیلی سخت بود فکر کن مادرت رو از دست داده باشی هیچکی کنارت نباشه حتی خاله ات حتی همسرت 

شب ها من بودم و داداشمم و خانمش تنهایی فقط ضجه  می زدیم 

فقط خانواده ی پدری زن داداشم نترسیدند کرونا بگیرند و اومدند پیشمون