2777
2789

سلام دوستان کمک میخوام بچم یکسال میشه یک هفته دیگه جشنشه. چطور جشنی بگیرم تزیین و ایناشو بگید مثلا این عکس ببینید نمیدونم چی هست

میشه لطف کنی برای درست شدن زندگیم یه صلوات بفرستی؟ مرسی🙃🖤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه مبلغی برای هزینه کردن مد نظرتونه ؟

عزیزم من 800یا 900تومن هم برای تزیین و کیک. 

وسایل یکبار مصرفش مثل پشقاب و چنگال خریدم. ولی یه هشتا دیگه باید پشقاب یکبار مصرف بخرم. 

عزیزم من 800یا 900تومن هم برای تزیین و کیک.  وسایل یکبار مصرفش مثل پشقاب و چنگال خریدم. ولی یه ...

چنددنفر مهمان دارین ؟

مهمونی عصرونه اس یا شامم هست ؟؟

سینی مزه با انواع خوراکیا میتونید درست کنید 

یه چیزی مثل این

‌محال است باران هدیه بدهی دست خودت خیس نشود.......

یعنی ربان بخرم بجای اینا؟ 

بجای چیا؟زیر بادکنکارو میگم ک شاید ربان های کاغذی باشن 

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
چنددنفر مهمان دارین ؟ مهمونی عصرونه اس یا شامم هست ؟؟ سینی مزه با انواع خوراکیا میتونید درست کن ...

هفت و نیم شب به بعده

بعدشم نمیدونم اگه قراره کل خانواده بیان 20نفر میشه

ولی اگه خیلیا نیان مثل کسانی ک الان باشون صحبت نمیکنم و بهم توهین کردن..:) میشیم 12نفر با داییم اینا ک هنو اطلاع ندادم