2777
2789

شوهرم سر یه جر و بحث کوچولو که تقصیر خودشم بود یک ماه تمام باهام قهره و امروز ظهر تو آشپزخونه یهو اومده بغلم کرده

منم بدون هیچ واکنشی دستشو زدم کنار و رفتم تو اتاق

یک ماه تمام هر چی باهاش حرف زدم جواب نداد عین یه مرده فقط غذاشو میخورد و میخوابید و میرفت سر کار

باید چیکار کنم؟

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مدلشون همینطوریه؟ کینه این؟  بنظرم توام زیاد کش نده دیگه

یعنی اون هر طور دلش میخواد رفتار کنه بعد هم هر وقت دلش خواست بیاد سمتم و منم با آغوش باز استقبال کنم ازش؟

مجبوری اشتی کنی چاره ای نیس

شوهر من بدون هیچ جر و بحث و حرفی یه ماه قهر کرد 

وقتی برگشت طرفم خیلی اذیتش کردم تاباهاش اشتی کردم ولی خب چاره دیگه ای جز اشتی نداشتم 

سکوت میکنم بگذار حرف ها اینقدر یکدیگر را بزنند تا بمیرند...
یعنی اون هر طور دلش میخواد رفتار کنه بعد هم هر وقت دلش خواست بیاد سمتم و منم با آغوش باز استقبال کنم ...

سر اینکه کارشو ول کرد اومد نشست خونه بهم گفت دعوا کردم سر کار گفتم با کی دعوا کردی چرا

جواب نداد منم پیگیر نشدم چند بار دیگه هم ازش پرسیدم جواب نداد و بعد رفت با دوسش تلفنی حرف زدن و واسش تعریف کردن منم گفتم حتما دوستت شریک زندگیته بعدم قهر کردم و اون تا الان اینو ادامه داد و نیومد هیچ حرفی باهام ب نه