2777
2789
عنوان

خالم زنگ زد بدبخت شدم😭

2230 بازدید | 73 پست

سلام، خالم خیاطی میکنه 

قرار بود یک پیراهن بدوزه برام 

امروز زنگ زد گفت دادم دست رضا(پسرخالمه) که فردا که از سرکار میاد چون خونمون تو مسیرشه بیاره تحویلت بده

حالا این رضا قبلا به من علاقه داشته وشوهرم میدونه و به خونش تشنست، اصلا جاهایی که اون باشه نمیره نذاشته تو این مدت منو ببینه، اگر فردا بیاد و شوهرم بفهمه زنده زنده میکشتم، منم حالا روم نشد به خالم چیزی بگم دیگه همه چیزو میفهمید، چیکار کنم کمکم کنید از استرس نفسم بالا نمیاد، شوهرمم اون تایم نیست اگر باشه هم نمیذاره یا چیزی ازش تحویل نمیگیره، میخوام فردا درو باز نکنم شما راه بهتری دارید بگید

بگو کار پیش اومده نیستی بزاره خونه مادرت یا بزاره خودت بری بگیری

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست🤌من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست💜💜💜⏺ روانشناس‌ها میگن، ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺶ ﺩﺍﺭﯼ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﻋﺸﻘﺖ ﺭو ﺍﺣﺴﺎﺱ کنه.ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺩﺷﻤﻨﺖ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﻗﺪﺭﺗﺖ ﺭو ﺍﺣﺴﺎﺱ کنه. ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﺗﺮﮐﺖ ﮐﺮﺩه ﺑﻮﺩ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﭘﺸﯿﻤوﻧﯽ کنه.ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﻏﺮﯾﺒﻪﺍﯼ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﺑﺎ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﭘﺎﺳﺨﺖ ﺭو بده.لبخند، ﺭﻣﺰ ﻣﻮفقیت تو در زندگیه …

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی اگر اسم پسر خالمو به زبونم بیارم عصبی میشه

نمیشه به خالت بگی فردا خونه نیستم بعدا خودم میام ازتون میگیرم 

نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم