2777
2789
عنوان

خالم زنگ زد بدبخت شدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2230 بازدید | 73 پست
اون موقع چیزی نگفتم الان بگم دیگه ماجرا رو میفهمه

وا چه ربطی داره!

خودت پلیسیش می کنی!

کاره دیگه یهو پیش میاد

فردا بزنگ بگو من خونه نیستم کاری دارم بذاره برام فلان جا میرم میگیرم خودم

بعدم بفهمه مگه چیه

همه شوهرا و زنا یه حساسیتایی دارن و همه درک می کنن نکنن هم مهم نیست مهم آرامش زندگیته نه فهمیدن خالت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی با خاله ات تماس بگیری بگی فردا قراره باهمسرت بروید یه کار واجب پیگیری کنید

احتمالا خیلی زیاد نیستیم

زحمت پسرخاله نشود بیاد پشت در

ما خودمون شب میایم در خونه تون تحویل میگیریم

باخنده و آرامش بگی شک نمیکنه

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات  
نه اونا یک شهر دیگه زندگی میکنن اصلا نمیخوام اون بیاد در خونمون همینکه بیاد به هر دلیلی شوهرم بفهمه ...

فردا صبح زود زنگ بزن خاله ات بگو دوستم مریضه مجبور شدم برم پیشش.یا زنگ بزن دوستت بیاد خونتون پسرخالت اومد بره بگیره بگه دستش بند بود اینطوری پسرخالت دستش میاد یا بهش بر میخوره دیگه در خونت نمیاد.

مامانم نیست تو شهرمون  همسایه ایم نداریم

بگو فردا نیستم خاله جون

پیش خودتون باشه هر وقت شد میام میگیرم

اگرم تو باغ نبودو هی اصرار کرد که کی هستی برات بیاره 

خیلی راحت و رک بگو خاله حون من تشخیصم اینه خودم بیام بگیرم

ممنون میشم پیش خودتون باشه بیام بگیرم

تمام

مامانم نیست تو شهرمون  همسایه ایم نداریم

خانم همسایه نداری؟ شما کلا عجیبی. وسط کویر لوتی که همسایه نداری؟

زنگ بزن خالت!بگو شوهرم حساسه وقتی نیست مرد بیاد دم در خونه. زحمت نکش. خودم میام میگیرم. 

در کل احساس میکنم یا راستشو نمیگی یا یه قسمتیش رو پنهون میکنی. یکم عجیبی

فردا صبح زود زنگ بزن خاله ات بگو دوستم مریضه مجبور شدم برم پیشش.یا زنگ بزن دوستت بیاد خونتون پسرخالت ...

یک بهونه ای جور کنم اصلا نیاد بهتره 

شوهرم اصلا دوست نداره از صد کیلومتری خونمون رد بشه

خانم همسایه نداری؟ شما کلا عجیبی. وسط کویر لوتی که همسایه نداری؟ زنگ بزن خالت!بگو شوهرم حساسه وقتی ...

نه بابا چه پنهون کاری 

همسایه ای باشه ولی باهاشون رفت امدی ارتباطی یا سلام علیکی نداشته باشم بود و نبودشون چه فرقی داره

خب سر این چیزا اصلا شوخی نداره  دوست داری زندگیم به فنا بره الکی؟

من چکار زندگی شما دارم. شما بترس از همسرت، بمن که اسیبی نمیرسه،خودت اذیت میشی.

منم همسرم خاستگارهای قبلیم رو میشناسه. یکیشونم که خیلی پیگیر بود و فامیلم هست. سر به سرم میزاره. بهم میگه نامزد سابقت که صدای منو دربیاره!بخنده.  چون من به اون ادم حساس،شده بودم. بدم میومد.

چقدر زندگی هاتون سخته .

یک بهونه ای جور کنم اصلا نیاد بهتره  شوهرم اصلا دوست نداره از صد کیلومتری خونمون رد بشه

والا بنظرم به خالت بگو ،کلا نده دست پسرش. دیگه هم به این خالت لباس نده بدوزه که بخوای استرس بگیری.

عزیزم باید همون موقع ی جوری میپیچوندیش خاله رو 

الان هم دوتا راه بیشتر نیست به نظرم یا باید به خالت بگی مثلا دم تعطیل شدن پسر خالت از سرکار بهش زنگ بزن بگو خاله بچه پوشکش تموم شده باید برم بخرم یا مثلا نوبت دکتر داشتم منشی زنگ زده گفته امروز بیا یا هر بهانه ای که به ذهنت میرسه و بگو فردا نزدیک خونتون کار دارم میام میگیرمش ازت

راه دوم اینه که به شوهرت بگی چون به هر حال ممکنه به هر دلیلی بعدا بفهمه و اون موقع قضیه رو نمیشه جمع کرد 

مثلا بگو عزیزم خالم زنگ زده اینجور گفته حالا یا میگه باشه و تحویل بگیر یا اگه قاطی کرد بگو خب فردا بعد ازظهر دیرتر برو سرکار خودت تحویلش بگیر لباس رو

جز این دوتا راهی دیگه نیست به نظرم

ولی وقتی میدونی تا این حد حساسه اگه قرار شد بیاد پسرخالت اصلا پنهون نکن ازش و از قبل بگو بهش 

اسی اگه بچا داری زنگ بزن ب خالت بگو بچم مریض شده اگه نداری زنگ بزن خالت بگو خودم تب کردم یهویی و فردا میخوام برم دکتر گلوم درد میکنه ناجور خاله جون باشه پیش خودت من بعدا گذرم افتاد میام ازت میگیرم حالا عجله ندارم شوهرت بعدا بفهمه پسر خالت اومده دم در برات دردسر میشه