2777
2789
مرغ رو ریز خورد کن و سرخ کن بعد با سیب زمینی نگینی سرخ شده و پیاز ریز خورد شده و سرخ شده ترکیب کن نم ...

مرسی همین خوبه بنظرم❤

مامانم خونه نیست امیدوارم خوب بشه😂

ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میشه لطفا بفرستید

عزیزن میتونی با سینه مرغ یا راسته گوساله درست کنی

اول گوشتو با ی پیاز و ی تیکه کرفس و هویچ بپز ۴ ساعت

بعد تو ی تابه قارچو اسلایس کن یکم تفت بده آبش بره فلفل دلمه ای خلالی سه رنگ باشه بهتره و کمی هویچ خلالی و یکم ذرت تفت بده یکم بهش فلفل سیاه و کمی آویشن و دو ق غ پنیر خامه ای و یکم پنیر پیتزا اضافه کن دما رو کم کن در آخر گوشت رو ریش ریش ریز ترجیحا بکن و قاطی کن و با نون تست و یا باگت و خیارشور سرو کن

نوش جان

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
سرما خوردم سوپ داریم  کتلت ، کوکو ، کباب تابه ای ، سیب زمینی تخم مرغ درست کن اگه میخوای

انشاالله زود خوب بشید🤍

ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!

عزیزن میتونی با سینه مرغ یا راسته گوساله درست کنی اول گوشتو با ی پیاز و ی تیکه کرفس و هویچ بپز ۴ سا ...

مرسی عزیزم❤

قربونت من درست میکنم همیشه خوشنزه میشه فقط نرغت رو با حرارت کم سرخ کن تا پخته هم بشه

چشم مرسی🌹

من برنج و مرغ گذاشتم البته زیرشون الان خاموش کردم منتظرم همسرم بیاد با ترشی بخوریم جاتون خالی 😋😋🌷 ...

نوش جان