2777
2789

دوستان میخوام با دقت به حرفامگوش بدین نظر تونو بگید

من چهار ساله ازدواج کردم از یه خانواده خیلی پولدار با یه پسری که نه خونه داشت نه ماشین

سر عقد پدرم بهمون یه کوییک هدیه داد من خودم رانندگی نمیکنم همیشه دست شوهرم هست پدر شوهرم هم ماشین نداشت بعد که خرید برادر سوهرم ماشین شو فروخت ما هر سری مهمونی عروسی پارک مسافرت بوده نود درصد از اول تا الان تنها نبودیم ولی من چون آدم خدا ترسی هستم هیچ وقت فخر نفروختم چون میدونم خدا همون جور که داده همون جور هم بخواد پس میگیره

همیشه عقب نشستم که برادر شوهرم غرور میدونه اش نشکنه تو ماشین گفتیم خندیدیم که سخت شون نباشه مشکلم اینه که شوهرم دیگه زیاده روی میکنه برادر شو که با هم از سرکار میان میرسونه کار هاشو میکنه بعد میبرش خونه دنبال زنش میرن یا میرن میارنش خونه اگر جایی باشه

دیشب من برای شام خیلی منتظر بودم از انتظار دیگه خسته شدم همش به خاطر اونا دیر میاد دیگه باهاش دعوام شد گفتم تو اژانس بقیه نبستی خسته شدم دیگه بچه دارم اونام بچه دارن نمیتونیم باهم بریم ماشین شلوغ میشه سختمه گفت باشه اینجوری بگو همه بفهمن تو بد جنسی خیلی ناراحت شدم چون هیچ وقت بد جنس نبودم وقتی اینجوری گفت تحمل نتونستم بکنم گفتم دیگه حق نداری ماشین من و ببری امروز نبرده عذاب وجدان دارم بگید صادقانه حق با کیه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خانواده خیلی پولدار اونموقع کوییک داده بابات؟کفتم احتمالا کم کمش سانتافه

اولا ک ببین منظور من نیس بابات کم داده همینم خیلیا نمیدن و لطفش بوده اما نوشتی خانواده خیلی پولدار برام عجیب بود

خودتو اولویت ندادی،از اونور بوم افتادی..سوار میشدی هرکسی هم میومد عقب مینشست ببخشید ولی احساس میکنم ...

چرا اشتباه اومدم ؟خب اونم مرده غرور داره نخواستم عقب بشینع از من بزرگتره

حق یا شماست برادر شوهرتون نباید اینقدر سواستفاده بکنن چطور فقط برای جلو نشستن غرور دارن ؟؟

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
خانواده خیلی پولدار اونموقع کوییک داده بابات؟کفتم احتمالا کم کمش سانتافه اولا ک ببین منظور من نیس با ...

خونه هم دادن جشن عقد هم گرفتن دیگه بیشتر از کوییک زیادیش میشد داماد

خانواده خیلی پولدار اونموقع کوییک داده بابات؟کفتم احتمالا کم کمش سانتافه اولا ک ببین منظور من نیس با ...

حالا این وسط دنبال چی میگردی

باشه بابا استارتر پولدار نیست

آرون من 16 دی چشم های قشنگش رو به دنیا باز کرد