2777
2789
مرغ رو ریز خورد کن و سرخ کن بعد با سیب زمینی نگینی سرخ شده و پیاز ریز خورد شده و سرخ شده ترکیب کن نم ...

مرسی همین خوبه بنظرم❤

مامانم خونه نیست امیدوارم خوب بشه😂

ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه لطفا بفرستید

عزیزن میتونی با سینه مرغ یا راسته گوساله درست کنی

اول گوشتو با ی پیاز و ی تیکه کرفس و هویچ بپز ۴ ساعت

بعد تو ی تابه قارچو اسلایس کن یکم تفت بده آبش بره فلفل دلمه ای خلالی سه رنگ باشه بهتره و کمی هویچ خلالی و یکم ذرت تفت بده یکم بهش فلفل سیاه و کمی آویشن و دو ق غ پنیر خامه ای و یکم پنیر پیتزا اضافه کن دما رو کم کن در آخر گوشت رو ریش ریش ریز ترجیحا بکن و قاطی کن و با نون تست و یا باگت و خیارشور سرو کن

نوش جان

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
سرما خوردم سوپ داریم  کتلت ، کوکو ، کباب تابه ای ، سیب زمینی تخم مرغ درست کن اگه میخوای

انشاالله زود خوب بشید🤍

ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!

عزیزن میتونی با سینه مرغ یا راسته گوساله درست کنی اول گوشتو با ی پیاز و ی تیکه کرفس و هویچ بپز ۴ سا ...

مرسی عزیزم❤

قربونت من درست میکنم همیشه خوشنزه میشه فقط نرغت رو با حرارت کم سرخ کن تا پخته هم بشه

چشم مرسی🌹

من برنج و مرغ گذاشتم البته زیرشون الان خاموش کردم منتظرم همسرم بیاد با ترشی بخوریم جاتون خالی 😋😋🌷 ...

نوش جان