2777
2789
عنوان

با مادرشوهر زندگی کنیم یا نه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8171 بازدید | 136 پست
خب باشه قبوله همه رو نگو ؛ دوتاش رو بگی کافیه  چون میخوام با کمک شماها ؛ حرفامو یکی کنم با ...

ببین نمیتونی این دلایلی که میگم رو برای شوهرت توضیح بدی فقط برای خودته من توی زندگی اطرافیانم دیدم اونم به دفعات دیگه براحتی قبل نمیتونی بری بیرون چون همیشه یکی امارت رو داره یا خرید کنی یا وقتی براش مهمون میاد ممکنه زنگ بزنه توهم بیای وتوحوصله نداشته باشی یا یه وقت بیاد خونت وتواون زمان حال نداشته باشی یه وقت یه غذایی میپزی کمه ولی چون بوش میره مجبوری برای اونام ببری

بنظرم رک حرف دلتو بزن اینطور شوهرت برای ی مدت ازت دلگیر میشه و رابطتون سرد ولی اگه بری خونه مادر همسرت تا آخر زندگی رابطمون سرد میشه و جنگ اعصاب دارین 

با هم بودن انتظاراتو میبره بالا 'وقتی خونه باشی نری بهشون سر بزنی دلگیر میشن

مهمون داشته باشه نری کمک دلگیر میشه 

مریض باشه نری غذا بپزی ناراحت میشه 

ولی اگه اونجا نباشی کلی میتونی بهونه بیاری برای اینکارا 

حتی بعد ی مدت همسرتم توقعاتش میره بالا به دلیل پیری مادرش همس ازت انتظار کمک داره چون تو خونس داری زندگی میکنی 

آنان که به روزگار ما خندیدند باشد که به روزگارشان گریه کنیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی از حرفات که گرمای صمیمیتش به جونم نشست ؛  همینارو حفظ میکنم به شوهرم میگم ؛ قانع میشه ؛&n ...

قربونت برم عزیزم ، ایشالا که خوشبخت بشید

ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹
والا من از روز اول بالای سرشون هستم.نتونستم قانعش کنم.به هیچ صراطی مستقیم نیست.پدرششوهرم به مدت نبود ...

وای .یادخودم افتادم به خداخودموزدم به دیوانگی کمی دست ازسرم برداشتن .خیرنبینن پس چرابه پسراشون زن میگیرن .نگه دارن پیش خودشون 

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        

من درونگرا هستم.اولا نزدیک شی زحمتامیفته گردن شماوهمسرتون حتی اون۱۸ساله دیگه نونم نمیخره مامانش میگه شما که واسه خودتون خریدین یکی هم واسه ما بخرین

هرکی عید یامراسمی خونه اونابیادخونه شماهم میان.گاهی دلت خونوادتو میخواد یا دوستات میخوان بیان درکل زندگیت کف دستشونه دیگه جاری دارهم شی مسیولیت پای شماست تاپیری .الان اول زندگی هستی همیشه زندگی رو اینجوری نبین

به تایپ اشتباهم گیرندید حوصله ویرایش ندارم 
نه به هیچ وجه اینکارو نکن چون خودم تجربه ۱۵ ساله دارم  فرقی نمیکنه تو دوتا واحد جدا هستین 'ول ...

همین الانم همینجوری رفتار میکنه 

زن بدی نیست اما خب همه اون رفتارا رو داره دیگه 

میتونی بهم بگی که با چه دلایلی همسرم رو قانع کنم ؟ 

بهش پیشنهاد بدم که بره و با مردایی که این تجربه رو داشتن حرف بزنه ؟ 

چون داییش همینجوریه 

و الان داره جدا میشه از خونه پدرش

خسته از جماعت زنده کش مرده پرست 
مگه خودش خانواده نداشت شوهر بچه

پدرشوهرم فوت کرده ولی برادرشوهرم مجردبوداون موقع،کاری به کاره اون نداشت ولی هرروزبایدمیومدخونه ما.تازه هم ازدواج کرده بودیم بچه نداشتیم اصلافکرنمیکردیه موقع خواب باشن کارداشته باشن😐😐😐حتمابایدحاضریشومیزد

💕خداوندروزی رسان بی حساب من است💕

نههه

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

چله چی گرفتین؟ این چله ها واقعا جواب میده؟

نمیدونم چله سوره حشر تا۲۳ این ماه بخونم بقیش باخدا ..خدابرام معجزه کنه ازینجابرم

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
من بخاطر نداری شوهرم رفتم پیششون خونه ۳خوابه و دختر پسر دیگشم ازدواج کرده بودن شهر دیگه بودن .هم حرم ...

همسرت هم مثل تو اذیت شد ؟ 

تو رو خدا بگو چله ی چی گرفتی؟؟ منم بالا سرشونم ۸ساله.با این اوضاع اقتصادی که داره پیش میاد.چند روزه ...

عزیزم چله سوره حشر ..والا حدیث کساگرفتم فعلاکه خبری نیس دلمم آتیش

به خدابعد۱۱سال منم گهداری به فکرجدایی می افتم ...نمیدونم شوهرم چشه خودشم اذیته ها ولی نمیره 

چه چیزایی پیش میاد که شوهرتون اذیت میشه؟ 

بگو عزیزم من مامانتو دوست دارم بهش خیلی احترام میذارم اینم هردومون میدونیم که قرار باشه هروز کنار هم ...

مرسی عزیزم چشم ؛ حتما اینکارو میکنم نمیخوام یک عمر اسیر بشم 

چه چیزایی پیش میاد که شوهرتون اذیت میشه؟ 

ببینیدمثلا برای وسایل میخره بهش میگه ببین زن وبچه ات چه بلایی سرت میاره..همش بهش نیشوکنایه میزنه بهش میگه مفدی نشستی خونم ماشینموسوارمیشی چراهمش درحال خریدهستین همش باشوهرم دعواراه میندازه سرمسائل کوچیک یا میادحرفهای ماروگوش میکنه..خیرنبینه خواهرشوهرمواوایل نمیدونستم فا گوش وایمیسته فهمیده بودماکی حمام میریم ..مادرشوهرم که چون خونش نشستیم فکرمیکنه بایدهرچی اون میگه بگیم چشم خواستیم بعد۱۰ سال سفربریم یه جوری دعواراه انداخت باشوهرم بیچاره زهرمارش کرد .ازلکی ها چراکه من نمیبرین ..خیلی زیاده نمونه کوچکی است