2777
2789
عنوان

با مادرشوهر زندگی کنیم یا نه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8171 بازدید | 136 پست
درونگرایی و هفته ای یبار مهمونی اوکیه برات؟ خیلی اجتماعی هستی والا

من اونجوری که فهمیدم ؛ با دوستام اصلا مشکل ندارم 

با همسن و سالام 

اما با این مهمونی هایی که همه ازت خیلی بزرگترن و حرفایی میزنن که همش غیبت و قضاوته 

اصلا حال نمیکنم 

اونا ده سال یه بارم زیاده 

مگه نه ؟ 

خسته از جماعت زنده کش مرده پرست 
درسته منم تموم حرفایی که زدی کابوسمه ؛ با چه حرفایی همسرم رو قانع کنم که اون جلوشون وایسه؟ 

جلو وایسادن نمیخاد. بدون هیچ بحثی بدون هیچ دعوایی با خوبی بگین نه همینجوری جداباشیم بهتره.تاالان که مشکلی پیش نیومده پس یعنی خوبه. 

البته شاید خونواده همسرت ناراحت بشن بعد یمدت از یادشون میره.

اخه میگی نزدیک هم هستین.کافیه دیگه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اسی جان وقتی با هم تو یه آپارتمان زندگی کنین خود به خود توقعاتتون از هم بالا میره مثلا مادر شوهرت توقع داره دائم بهش سر بزنی مهمون میاد بری اونجا مریض میشه براش کاراش رو انجام بدی وخیلی چیزای دیگه که نمیشه گفت یا شما هم همین طور توقعات دیگه داری در صورتی که وقتی فاصله حفظ بشه عزت و احترام و همه چی سرجاشه حالا بازم خود دانی

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
عزیزم امضاتو دیدم خندم گرفت😁فرستادم صلوات

عزیزم همیشه خنده رو لب هات باشه،ممنون عزیزم منم برا شما فرستادم🌸

تسبیحت کو📿یه صلوات مهمونم کن بیکار نمون   👈حاجتی کوچک از خدای بزرگ دارم..برا حاجت روا شدنم صلوات میفرستید☺🌹صلوات فرستادید بگید منم براتون بفرستم.🍀
اولا بالاخره برادرشوهرت عروسی میکنه دوما من جای توبودم نمیزاشتم حالا ممکنه خانواده شوهرتو ادمای باظر ...

خب باشه قبوله همه رو نگو ؛ دوتاش رو بگی کافیه 

چون میخوام با کمک شماها ؛ حرفامو یکی کنم با همسرم حرف بزنم 

نمیخوام فقط یه دلیل داشته باشم 

خسته از جماعت زنده کش مرده پرست 

دلیل تمام طلاق ها همینان حتی من

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
مرسی ؛ میخوام از مشکلات دیگه شم آگاه بشم که برای همسرم توضیح بدم  چون نمیخوام فقط یک دلیل د ...

متاسفانه هزار و یک دلیل داره از دخالت تو رفت و امد وخریدت تا پایه ثابت تموم مهمونیات و شروع دخالت ها 

من توی این سایت دیدم همه از دم ناراضی ان 

ولی خب اگه ادمی هستی میتونی همه چیو تحمل کنی برو 

همه میدونیم صمیمیت نزدیک بودن بیش از حد توقع زیاد میاره ناراحتی ها بیشتر دلخوری ها بیشتر 

پس دور باش دوست باش😉

چرا بزایم پسری ٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری..😅😅😅😇😇.. کاربر قدیمی...