2777
2789
عنوان

با مادرشوهر زندگی کنیم یا نه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8171 بازدید | 136 پست
دو طبقه جدا خوبه ،با خوردوخوراک جدا

اینم اشتباهه من اینجوریم الان به💩خوردن افتادم ۱۱ساله گرفتارم میخوام جدابشم نمیزاررررررن ..حالا چله گرفتم بقیش باخدا 

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
میخاستم بگم اگه خونه ندارین از خودتون اگه میتونین اجاره کنین یا اگه نتونستین برین با هم زندگی کنین. ...

درسته ؛ ممنون ازتون

خسته از جماعت زنده کش مرده پرست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته منم تموم حرفایی که زدی کابوسمه ؛ با چه حرفایی همسرم رو قانع کنم که اون جلوشون وایسه؟ 

والا من از روز اول بالای سرشون هستم.نتونستم قانعش کنم.به هیچ صراطی مستقیم نیست.پدرششوهرم به مدت نبود هر روز باید میرفتیم.شب پیشش بخوابیم صبج دوباره میومدم بالا با شکم حامله...لامپ روسن باشه میگه تا دیر وقت بیدار بودین
...نه میتونی با شوهرت بخندی نه دعوا کنی...من ذوق بچه ام میکردم;میکفت ذوقش کردی.دعواش میکردم میگفت نه بوسش کن نه دعواش کن.یا میگفتن بهترین چیزا میخورین.یخچالتون همیشه پره.برنجتون بوش میاد.برنج محلی میخورین.نصف شب رفتین حمام،میگفتم لچه ام دیر میخوابه.مجبورم آخر شب برم..صبح میرفتیم.میگفت دیشب چه کردین؟

دیگه خودت تا آخرش رو بخون

عزیزم از طرز نوشتنت مشخصه دختر پخته ای هستی ، لطفا بر اساس موقعیت خودت تصمیم بگیر ولی تجربه خودم با توجه به مواردی که گفتی ، مادرشوهر من هر روز انتظار داره برم پیشش شده نیم ساعتم بشینم ولی باید برم ، نرم اخم و داستان ، انتظار داره جایی میرم بهش اطلاع بدم ، شوهرم از سر کار میاد شب میاد یه تایمی و اونجاست ، جایی بخوایم بریم چون متوجه میشن واقعا رفتنش سخته ، مهمون میاد باید بریم پیششون ، خانوادم روشون نمیشه بیان بمونن خونم ، یه بحثی کنید متوجه میشن، از همه کاراتون ، همه کاراتون با خبر میشن ، کلا زندگی کنارشون اصلا برام تجربه جالبی نیست و اگر به عقب بر میگشتم اصلا راضی به زندگی در ساختمونشون نمیشدم ، شما هم عزیزم باز به حرفای منو بقیه بر اساس شرایط زندگی خودت تصمیم بگیر ، و راهی که مسیر خوشبختیترو برو

ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹

نه داماد با خونواده ی زنش میتونه زندگی کنه...نه عروس با خونواده ی شوهر....طبیعیه...دو فرهنگ متفاوت دارن دیگه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

نه به هیچ وجه اینکارو نکن

چون خودم تجربه ۱۵ ساله دارم 

فرقی نمیکنه تو دوتا واحد جدا هستین 'ولی همه چی زندگیتون  و میدونن کجا رفتی 'کی اومدی چه ساعتی خابیدی'بیدارشدی 'چی خوردی 

خلاصه اینکه انگار تو ی خونه هستین 

نظر من اینه آدم تو زیرزمین نمور باشه ولی آرامش داشته باشه و مستقل باشه

آنان که به روزگار ما خندیدند باشد که به روزگارشان گریه کنیم 
گاهی از خوبی کردن دخالت میکنن و به مرور زمان ناراحتی پیش میاد مثلا دستت پر باشه بیار ببینیم چی خریدی ...

اوووووووف ؛ مرررررسی ؛ مرررررسی ابن همه وقت گذاشتی ، خیلی به دردم خورد ؛ مخصوصا قضیه ماشین 

عزیزم بعضیا خونه ندارن پول رهن ندارن مجبورن با مادرشوهر زندگی کنن ولی شما که خودتون خونه دارین واقعا اشتباهه که بفروشید برید یه جا زندگی کنید....آرامشت رو از خودت نگیر 

تو لیوان هیچ کسی دریا  نریز...💔
اگه تجربه دارین دلیل هم بگین بهم مرسی 

من بخاطر نداری شوهرم رفتم پیششون خونه ۳خوابه و دختر پسر دیگشم ازدواج کرده بودن شهر دیگه بودن .هم حرمتم پیش خانواده شوهرم رفت هم شوهرم قدرندونست اخرش بهم خیانت کرد.چون با قبول کردن رفتن خونه پدرش خودمو بی ارزش کرده بودم .هر کس می اومد توقع داشت من جلوش خم و راست بشم پوشک بچه شونو ول میکردن تو اتاق من جمع کنم بچه ها دیگش می اومدن مهمونی من مثل کلفت باید جلو دستشون کار میکردم میگفتن اینجا خونه توه پذیرایی وظیفته رختخواباشونم میزاشتن من جمع کنم .برگردم گذشته یه دقیقه هم باهاشون زندگی نمیکنم .جوانی من فدا شد شما اشتباه منو نکن عزیزم.بخدا قسم حتی بهش فک میکنم روحم آزرده میشه که چرا روز اول چنین اشتباه بزرگی رو قبول کردم

از خدا میخام به همه کسایی که امضامو میبینن سلامتی بده .منو بچه هام رو هم عاقبت بخیر کنه.دعا کنید انشاا... سال۱۴۰۱ استخدام شم .حال دلم رو به بودن دیگران گره نمیزنم .من با هیچ کس بحث نمیکنم چون آرامش خودم برام ارزشمندتره .تو زندگیمتجربیات تلخ زیاد داشتم اما هیچ تلخی ماندگار  نیست.معرفت در گرانیست به هر کس ندهندش .اونی که بیشتر بدمو میگه از همه بیشتر قبول داره که من ازش موفق ترم.دعاتون برآورده شد سال ۱۴۰۲ استخدام شدم .انشاا... روزی بیام و بگم که منم خونه بزرگ خریدم دخترم دیگه حسرت اتاق بچه های دیگه رو نداره

نه داماد با خونواده ی زنش میتونه زندگی کنه...نه عروس با خونواده ی شوهر....طبیعیه...دو فرهنگ متفاوت د ...

بنظرم آدم با مامان خودشم تو یه ساختمون خیلی نمیتونه کنار بیاد

تسبیحت کو📿یه صلوات مهمونم کن بیکار نمون   👈حاجتی کوچک از خدای بزرگ دارم..برا حاجت روا شدنم صلوات میفرستید☺🌹صلوات فرستادید بگید منم براتون بفرستم.🍀
حتی اگه مادر شوهرت فرشته ی آسمونی هم باسه بازم اصلااصلااصلاقبول نکن واقعامن خودم چهارساله دارم باهاش ...

چزا واقعا اینجوریه؟ چرا خیلی کم پیش میاد کسی راضی باشه. من فکرمیکردم مشکل از منه

ببین اسی جان وقتی با هم تو یه آپارتمان زندگی کنین خود به خود توقعاتتون از هم بالا میره مثلا مادر شوه ...

اره گلم میدونم اینارو 

همین الانم گه به اصطلاح دوریم ؛ 

تو هفته گذشته سه بار خونمون شام خورده 

میخوام با شماها حرفامو رو هم بزارم که همسرم رو قانع کنم ؛ اون قانع بشه تمومه؛ نمیخوام فقط این دلایل شخصی‌مو رو بهش بگم ؛میخوام دلایل مربوط به خودش هم بهش بگم و آگاهش کنم