2777
2789
عنوان

با مادرشوهر زندگی کنیم یا نه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8171 بازدید | 136 پست
ببینیدمثلا برای وسایل میخره بهش میگه ببین زن وبچه ات چه بلایی سرت میاره..همش بهش نیشوکنایه میزنه بهش ...

مرسی عزیزم ، قانع شدم مرسی از وقتیکه گذاشتین

خسته از جماعت زنده کش مرده پرست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم حالم خوب نیست این روزا.خسته هستم.شوهرمم نمیفهمه

خدابزرگه یقینامیبینه..ناراحت نباش گلی .⚘⚘⚘

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        

ببین عزیزم من کسی هستم که تا حدودی شبیه شما هستم من الان ۴ ساله با خانواده شوهرم توی یه آپارتمان خانوادم شهر دیگه ای زندگی میکنن البته اینم بگم خونه مال خودمون نیست و مال پدرشوهرمه وما مجانی میشینیم الان تنها آرزوم اینه که از اینجا برم باور کن خیلی خیلی سخته حتی فکرشم نمیتونی بکنی که چه مشکلاتی برات به وجود میاد من هم کلا آدم خجالتی هستم و به قول شما توانایی نه گفتن ندارم گوشه گیرم و تنهایی رو دوست دارم  و سر همین خیلی سختی کشیدم مثلا وقتی مادر پدرم یا خواهربرادرام یا هر کسی بیاد خونمون بلافاصله شوهرم مادر و باباش روهم میگه بیان برای شام یا نهار و اینکه من دلم میخواد مامانم اینا که حداکثر ۲ روزه میان خونمون باهاشون تنها باشم و درددل کنم وخلاصه حرف خصوصی داشته باشیم و اینا اما اصلا فرصت نمیدن و یکسره یا داداشاش یا بالاخره یکی از خانوادش تو خونمونه یا مثلا از خانواده خودش کسی بخواد بیاد خونه باباش زود  میگه بیاین پایین و همش روسر من آوار میشن وقت و بی وقت درخونم بازه تا در حیاط صدا میده مادرشوهرم سرش از پنجره بیرونه که ببینه کی اومده یا ما کجا داریم میریم یا چیزی بخریم یا بفروشیم هی میخوان بیان بگن برای چی اینو خریدی و فلان خلاصه اینا کوچکترین چیزایی بود که بهت گفتم مشکلات بزرگتر هم هس که دیگه نمیشه گفت خلاصه ازمن به شما نصیحت به هیچ وجه به هیچ وجه تاکید میکنم این کار رو نکنید که بعدش حسرت یه دقیقه آرامش به دلتون میمونه ارزو به دلم که ازشون جدا شم لطفا باقلبای پاکتون برام دعا کنید 🙏🏼🙏🏼 

همسرت هم مثل تو اذیت شد ؟ 

نه اون بهشتش خونه پدرشه شبا تا دیروقت پیش پدرش بود من میخوابیدم می اومد بیدارم میکرد برا رابطه.همه لذت زندگیش با پدر مادرشه همین الان  اونارو برده گردش جمعه اس تو خونه کسل میشن.من گفت بیا گفتم سرده میترسم بچه ها مریض شن اصلا اصرارهم نکرد بیا گفت باشه به اونا قول دادم نمیشه نرم .اول کاراشو با اوناهماهنگ میکنه من شدم حاشیه زندگیش چون از اول خودمو نزاشتم تو اولویت

از خدا میخام به همه کسایی که امضامو میبینن سلامتی بده .منو بچه هام رو هم عاقبت بخیر کنه.دعا کنید انشاا... سال۱۴۰۱ استخدام شم .حال دلم رو به بودن دیگران گره نمیزنم .من با هیچ کس بحث نمیکنم چون آرامش خودم برام ارزشمندتره .تو زندگیمتجربیات تلخ زیاد داشتم اما هیچ تلخی ماندگار  نیست.معرفت در گرانیست به هر کس ندهندش .اونی که بیشتر بدمو میگه از همه بیشتر قبول داره که من ازش موفق ترم.دعاتون برآورده شد سال ۱۴۰۲ استخدام شدم .انشاا... روزی بیام و بگم که منم خونه بزرگ خریدم دخترم دیگه حسرت اتاق بچه های دیگه رو نداره

نه اون بهشتش خونه پدرشه شبا تا دیروقت پیش پدرش بود من میخوابیدم می اومد بیدارم میکرد برا رابطه.همه ل ...

ای داد ؛ 

امیدوارم شرایطتون بهتر بشه 

من واقعا اینکارو نمیکنم

ببین عزیزم من کسی هستم که تا حدودی شبیه شما هستم من الان ۴ ساله با خانواده شوهرم توی یه آپارتمان خان ...

چشم ، ممنون از وقتی که گذاشتی 

ممنون بابت حرفات 

و خودمم اصلا راضی نیستم 

با کمک شماها تونستم افکارم رو جمع کنم و 

همون حرفا رو پیاده میکنم و با همسرم حرف میزنم 

اونم می‌پذیره حتما

چشم ، ممنون از وقتی که گذاشتی  ممنون بابت حرفات  و خودمم اصلا راضی نیستم  با کمک ش ...

فدات عزیزم امیدوارم تونسته باشم کمکی بهت کرده باشه انشاالله هیچ کس مجبور نشه و توی این وضعییت نیوفته شما هم اصلا کم نیار عزیزم فوقش یکی دوماه بحثش هست و یه مدت شاید شوهرت ازت دلخور بشه که قبول نکردی اما بهتر از اینه که یک عمر روحی و روانی شکنجه بشی و از زندگی کردن سرد بشی باور کن حتی اگه عاشق همسرت باشی این مشکلات بینتون قرار میگیره و زندگیتون رو به نابودی میکشونه 

فدات عزیزم امیدوارم تونسته باشم کمکی بهت کرده باشه انشاالله هیچ کس مجبور نشه و توی این وضعییت نیوفته ...

اره درسته ؛ یکی دو ماه بحث بهتر از یه عمر پشیمونی

مرسی عزیزم چشم ؛ حتما اینکارو میکنم نمیخوام یک عمر اسیر بشم 

موفق باشی عزیزم❤

چرا بزایم پسری ٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری..😅😅😅😇😇.. کاربر قدیمی...