2777
2789
عنوان

چرا بچه هاتون رو حمام می برید

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 63 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم مامانم خیلی بی خیال بود مثلا لباسشو وقتی ما تو اتاق بودیم عوض میکرد فقط می گفت هرکی مامانش ر ...

کار شما درسته عزیزم ، دلم برای نسل مامانا میسوزه آموزش نبود الان حتی در کشور های همسایه در مدرسه آموزش میدن به بچه ها که با والد حمام نرین

از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...

یعنی بعضیا لباس زیر نمیپوشن چلو بچشون؟؟؟ این که ربطی به عقب ماندگی نداره، ربطی به زشتی و این چیزا هم ...

آره دیدم گارد میگیرن که فکر امثال من عقب مونده س 😅 چرا مثه طبیعت نباشیم انگار مثل شکار میکنن و لونه میسازن 

از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...

دیگه بدتر 🫤🫤

هزاران سوال و غم در سرم شکل گرفت و جوابی نداشتم به ایشون بدم ...

آره دیدم گارد میگیرن که فکر امثال من عقب مونده س 😅 چرا مثه طبیعت نباشیم انگار مثل شکار میکنن و لونه ...

نه عقب مونده نیست. درستش همینه.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
کدوم پدر مادری لخت همراه بچه حموم میکنه!

بسیار و بسیار ..

یعنی چی بدون لباس؟!!!دیگ لباس زیر که آدم میپوشه

نه عزیزم بی شمار نمی پوشن .. خداروشکر که رعایت میکنین 

منظور من هم یه لباس بود حتی زیر 

اصلا پسر را پدر باید ببره حموم

درسته پسر رو پدر حمام ببرن بهتره 

بچه یه ساله تنها بره زیر آب خفه شه بیاد؟😐😂

اصلا خوندی چی میگه

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷