2777
2789
عنوان

با مادرشوهر زندگی کنیم یا نه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8171 بازدید | 136 پست
اگه میتونی بارفت وآمدزیادشون کناربیای قبول کن... ولی به نظرمن سری که دردنمیکنه دستمال نبند😕😅😅

اره باید قاطعانه برخورد کنم 

خسته از جماعت زنده کش مرده پرست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخاستم بگم اگه خونه ندارین از خودتون اگه میتونین اجاره کنین یا اگه نتونستین برین با هم زندگی کنین. ولی وقتی خونه هاتون همین الان جدا هست و مال خودتونم هست بنظرمن اصلا باهم نرین تو یک آپارتمان. 

دوری و دوستی و احترام

منم تو ی ساختمونم

ماهی ی بار دوماه یبار شان میگم میان وگرنه همینطوری نمیان خدمم همینطور

ولی خب بستگی داره مثلا مامانبزگم یکسره ی خونه ی مامانم بود شام ناهار

بد اینک هر جا میری باید بگی چون ازت میپرسن 

ی بدیم داره اینه ک مثلا مهمون ک میاد خونه‌ی مادرشوهرت توام باید بری!

مرسی ؛ میخوام از مشکلات دیگه شم آگاه بشم که برای همسرم توضیح بدم  چون نمیخوام فقط یک دلیل داشت ...

ببین با مادر خودتم یه ساختمون باشید باز حرف ‌ و حدیث پیش میاد. از رفت و امد هم اگاه میشید. از هرچی میخرید، خورد و خوراک، دعوا مشاجره بحث...

اینجوری هرچی بیشتر از زندگی هم بدونید  امکان دخالت بیشتر میشه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

سلام عزیزم،به هیچ عنوان نرو به هیچ عنوان مخصوصا که درونگرایی، مهمون بیاد انتطار دارن شما بری پیششون، ...

اره درست گفتی مخصوصا الان که داره برا کنکور میخونه و میخواد بره شهر دیگه ؛ 

میخوام از مشکلات دیگه شم آگاه بشم که برای همسرم توضیح بدم 

چون نمیخوام فقط یک دلیل داشته باشم اگه میتونی بهم از مشکلات دیگه شم بگو 

تو رو خدا نرو.اعصاب خودتو داغون نکن.با این چیزایی که گفتی نمیتونین با هم کنار بیایین...

هر دفعه که مهمون بیاد براشون اول تو رو صدا میکنن.دور از جون مریضی پیش بیاد از تو توقع دارن رسیدگی کنی.یه روزایی شاید حوصله نداشته باشی.یا کسل باشی بخوای بخوابی حالا اونا مهمون دارن.بچه ای چیزی بیاد خونشون سریع میخوان بیان خونه ی شمل.من کشیدم; شما نکن

هیچ وقت همچین کاری رو نکن

اصلا تو بگو هر دو طرف فرشته بلاخره فرهنگا متفاوته له مشکل میخوری ادم با پدر و مادر خودش هم که تربیت شده ی اوناس نمیتونه زندگی کنه من این تجربه رو دارم خیلی سخت و بد بود 

به نظرم جات راحته تو یه آپارتمان نرید بهتره اگ فکر میکنی آدمهای شلوغی هستن و هی میان خونت آرامشتو از دست میدی به شوهرت بگو ولش کنه دوری و دوستی

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
تو رو خدا نرو.اعصاب خودتو داغون نکن.با این چیزایی که گفتی نمیتونین با هم کنار بیایین... هر دفعه که ...

درسته منم تموم حرفایی که زدی کابوسمه ؛ با چه حرفایی همسرم رو قانع کنم که اون جلوشون وایسه؟ 

۱۰۰ درصد اگر بله بگی به عقلت باید شک کنی . 

اره درست میگی فقط میخوام ببینم با چه حرفایی همسرم رو قانع کنم که اون جلوشون وایسه؛ اگه میتونی کمکم کن 

میخوام از مشکلات دیگه شم آگاه بشم که برای همسرم توضیح بدم 

چون نمیخوام فقط یک دلیل داشته باشم