2777
2789
عنوان

با مادرشوهر زندگی کنیم یا نه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8171 بازدید | 136 پست
مرسی ؛ میخوام از مشکلات دیگه شم آگاه بشم که برای همسرم توضیح بدم  چون نمیخوام فقط یک دلیل داشت ...

گاهی از خوبی کردن دخالت میکنن و به مرور زمان ناراحتی پیش میاد مثلا دستت پر باشه بیار ببینیم چی خریدی یا ماشینت نباشه زنگ بزنن کجا رفتی شاید دلت بخواد هرروز بری بیرون یا کسی بیاد ممکنه بگن دو دقیقه خونش نمیشینه مهمونی بدی ناچارا همیشه اونا هم باید دعوت باشن یا روزی بچه بیاد از محبت هی ميبرن پایین بچه دو تربیتی میشه و حرف مادر دیگ گوش نمیده مهمون بیاد حوصلش سر بره یهو میان خونت و....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت جواب خودت رو ت توضیحاتت پیدا کن

مرسی ؛ میخوام از مشکلات دیگه شم آگاه بشم که برای همسرم توضیح بدم 

چون نمیخوام فقط یک دلیل داشته باشم

خسته از جماعت زنده کش مرده پرست 

اصلا اینکارو نکن من کردم پشیمونم کلا ازادی ازت گرفته میشه رو به هم باز میشه سر کوچیک ترین مساله دعوا راه میوفته چون اون پسرشونه مسلما از اون دفاع میکنن مدام دخالت میکنن نمیتونی با لباس راحتی بگردی و هزار مشکل دیگه مهمترینش مرد از مستقل بودن درمیاد و هیچ تلاشی نمیکنه چون دلش به پدر مادرش گرمه بعد مرد بین مادرش و زنش قرار میگیره و ابن بدترینه

درسته منم تموم حرفایی که زدی کابوسمه ؛ با چه حرفایی همسرم رو قانع کنم که اون جلوشون وایسه؟ 

منطقی صحبت کن بگو که دوس نداری حرمتا از بین بره و تو این مسائل هیچ وقت بد گویی خانواده شوهرتو نکن و با ارامش صحبت کن

هیییچ وجه . خوبه خودت میگی که تنهایی رو دوست داری . خیلی اتفاقها میفته مثلا اونها هر  روز مهمونی دارن شما هم شاید محبور بشی بری یا اگر شما نری شوهرت میره . یا مهموناشون خونه شما میان و ......

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
من تقریبا بیشتر آشناهام پیش مادرشوهرن و بلانسبت مثل چی پشيمون شدن و دیگه نميتونن بلند هم بشن دوریو د ...

مرسی ؛ میخوام از مشکلات دیگه شم آگاه بشم که برای همسرم توضیح بدم 

چون نمیخوام فقط یک دلیل داشته باشم

خسته از جماعت زنده کش مرده پرست 

هیچوقت قبول نکن،نه تو یه واحد

نه توی یه ساختمون

دو تا خواهر هستن،یکی تو خونه‌ی مادرشوهره،چون مادر شوهر بیوه هست،سنش رفته بالا،تحمل سر و صدا و ریخت و پاش بچه‌های عروس رو نداره،مدام به غذاها گیر میده که بهم‌نمیسازه،خودشم حال آشپزی نداره،همش میخواد دورش شلوغ باشه و مهمون بیاد،ولی همه زحمتش رو دوشه عروسه....

اون یکی خواهرش طبقه بالای مادر شوهره،ندام باید بره حاضری بزنه،شوهرش اول میره اونجا بعد میاد پیش زنش،هر چی هم بشه یا شوهره میره گزارش میده،یا صداشون میره پایین ،مدام مادر شوهره دم خونه ایناست برا گرفتن انواع خوراکی

بخاطر دخالتاشون مدام با هم درگیرن.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆

من آدم برونگرایی ام و همش باشگاه،بیرون یا مسافرتم 

زندگی با مادرشوهرم واقعا برامون خوبه بدون منت و مثل یک پرستار دلسوز با خیال راحت بچمو بهش میسپارم تازه اجاره خونه هم نمیدم.

ولی برای تو نه

ادم نمیفهمه اومده نی نی سایت یا ختم صلوات

وای من یکسال بامادرشوهرم تویه ساختمون بودیم هروزبلااستثناساعت ۴که میشدمیومدخونه ی مامینشست تاشامشوبخوره بعدبره،خداروشکرکه جداشدیم ازشون.

💕خداوندروزی رسان بی حساب من است💕

حتی اگه مادر شوهرت فرشته ی آسمونی هم باسه بازم اصلااصلااصلاقبول نکن واقعامن خودم چهارساله دارم باهاشون زندگی میکنم روزبه روز افسرده تروخسته ترمیشم اینقدرفشارروحی روم هست که حتی دوس ندارم شوهرموببینم پشیمون میشی اگه قبول کنی بامادرشوهرزندگی کنی

لایک نکن مرسی

بخوای بری بیرون همسرت میگه مامانم تنهاس اونم ببریم و این پایان تمام دونفره هاتون هست، کی رفتی،کجا رفتی، دیر اومدی، کوچکترین صدای بلندی داشته باشین مادر همسرت میفهمه که بحث کردین، 

تسبیحت کو📿یه صلوات مهمونم کن بیکار نمون   👈حاجتی کوچک از خدای بزرگ دارم..برا حاجت روا شدنم صلوات میفرستید☺🌹صلوات فرستادید بگید منم براتون بفرستم.🍀

بستگی به رفتار خودت و مادرشوهرت داره.

اگه آدم خوبیه چه اشکالی داره تو یه ساختمون باشید ولی مثل همسایه.

طایفه شوهر من همه پدر و پسرها تو یه ساختمونن .من خودم با مادرشوهرم تو یه خونه زندگی میکردیم اونجوری سخت بود ولی اینکه همسایه باشید خوبه .اگه آدم درونگرایی هستی فاصله رو رعایت کن تا عادت نکنن هی گاه و بیگاه بیان و برن.

من با برادرشوهرم تو یه ساختمونیم ولی گاهی پیش میاد یک ماه اصلا همو نمی بینیم.رابطمون هم خوبه.

مثال دیگه داداشم طبقه بالا خونه بابامه .زنش همش پایینه .خیلی دختر خوبیه مامانم هم خیلی دوستش داره .چند بار هم بخاطر اینکه بچش رو کتک زد ، مامانم دخالت کرد و بهش حرف زد .دلخور شد ولی باز هم همونجا می نشست تا چند دقه دوباره به حالت عادی بر میگشت.رفتارش رو دوست دارم.

به هر حال تو یه ساختمون بودن بد نیست