2777
2789

کاش لاقل تو جمع ابرو داری بکنه آبرومو برده مادر شوهرم در طول روز فقط دو تا تخم مرغ و پنیر میخوره و کار میکنه

برعکس مادرم هیچ کاری نمیکنه بقران سره سفره سه یا چهار بشقاب غذا میخوره بخدااا لاقل تو جمع مراعات نمیکنه ابروم حفظ شه لاقل کم بخوره زیاد کار کنه دست به سیاه سفید مطلقاااا نمیزنهه اصلاااا فقط سه چهار بشقاب غذا میخوره بعد سه چار بشقابم وقتی تعارف میزنن بازم مایلع که بخوره خیلی خجالت ردم مادرم خیلییی مهربونو ساده و دستو دلبازه تو این دنیا هم خوشی ندیده ولی واقعا دیگه داره حرصم درمیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند روزه سقط کردی و چند هفته بودی ؟ 

من ۱۰ هفتگی سقط کردم فقط روز اول و دوم همسرم مرخصی گرفت خونه بود بعدش کلااااا خودم بودم و خودم با یه بچه ۴ ساله بعد ۵۰ روز هم رفتم بیمارستان کورتاژ بشم اونجا هم تنها بودم 

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مُردیم از خوشی، خوشیم بسکه مُردیم پیک آخر جام زهر بود، تا تهشو خوردیم ❤️‍🩹.          
خوب بره خونشون چکار هست اومده. اینکه کار نمیکنه از سیاستش هست نه سادگیش

چه سیاستی عزیزم

مگر اینکه پشت سیاستش بردن ابروی من باشه 😑ادم هر چقدرم پرخور باشه بعضی جاها مراعات میکنه

چه سیاستی عزیزممگر اینکه پشت سیاستش بردن ابروی من باشه 😑ادم هر چقدرم پرخور باشه بعضی جاها مراعات می ...

زیادی راحت هست.اگر سادگی بود کمک هم می‌کرد. این مدل سادگی رو ندیده بودم

یه عمر تو خوردی حالا بذار دو روزم اون بخوره دیگه حجم معده اشه دیگه چیکار کنه؟

ابروم میرع چشم میزارن

درضمن پدر مادرم از همون اول فقیر بودن چیز خاصی برای خوردن پیدا نمیشد خونشون

الان که من سقط کردم ده روزه خونمم خرجم بالامیره اگه برا کمک اومدن باید کمتر بخورن بیشتر کمک کنن مادرم از همون اول تنبل بود کاری از دستش برنمیومد فقط میخوره میره میشینه درواقع بخور بخواب