2777
2789
عنوان

با مادرشوهر زندگی کنیم یا نه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8171 بازدید | 136 پست
اوووووووف ؛ مرررررسی ؛ مرررررسی ابن همه وقت گذاشتی ، خیلی به دردم خورد ؛ مخصوصا قضیه ماشین 

خواهش میکنم کلا مشکلات زیاده مثلا تو مهمونیا نفر اول باید کمک باشی یا بیرون رفتن و سفرا بیشتر میشه سه نفره یا شوهر بعد کار اول میره خونه مادر یا میشه آژانس 24ساعته بالاخره مادره این کار و خوبی کردنا بد نیس اما به شرطی ک گاهی باشه یکجا باشی میشه همیشگی و تهش میشه وظیفت

کاری ب مادرشوهر و عروس بودن ندارم کلا زندگی با ی آشنا توی ی ساختمون خواه ناخواه مشکل ایجاد میکنه.حت ...

افرین ، درسته .

خسته از جماعت زنده کش مرده پرست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای تاپیک قبلیتو دیدم،فقط فرار کن فرار  

تسبیحت کو📿یه صلوات مهمونم کن بیکار نمون   👈حاجتی کوچک از خدای بزرگ دارم..برا حاجت روا شدنم صلوات میفرستید☺🌹صلوات فرستادید بگید منم براتون بفرستم.🍀
گاهی از خوبی کردن دخالت میکنن و به مرور زمان ناراحتی پیش میاد مثلا دستت پر باشه بیار ببینیم چی خریدی ...

وای دقیقا همین بلا سرم اومده به خداحتی بخوام خانوادمو نهاروشامی دعوت کنم ازترسم دعوت نمیکنم ..کجا میرم چی میخرم ..چرابه بچه لباس زیادخریدی .چرازنت نمیادبه ماسربزنه.ظرفمونو نشست ..به خداشبا مازودمیخوابیم خودشونم میدونن یه جوری سروصدامیکنن درمیکوبن قلبم تندتندمیزنه ازخواب بیدارمیشم .ای خواهر

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
من توی این سایت دیدم همه از دم ناراضی ان  ولی خب اگه ادمی هستی میتونی همه چیو تحمل کنی برو&nbs ...

مرسی عزیزم ؛ خودمم به این نتیجه رسیدم؛ 

میتونی بهم بگی چه حرفایی بزنم که همسرمم به این نتیجه برسه؟ 

هیچوقت قبول نکن،نه تو یه واحد نه توی یه ساختمون دو تا خواهر هستن،یکی تو خونه‌ی مادرشوهره،چون مادر ...

ای خدادومی منم

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
اره گلم میدونم اینارو  همین الانم گه به اصطلاح دوریم ؛  تو هفته گذشته سه بار خونمون شام ...

شاید شوهرت قبول نکنه الان. 

منم با خاهرشوهرم زندگی میکنم تو یک ساختمون. اوایل زندگی به شوهرم میگفتم کم کم باید به فکر خونه باشیم . ما که نمیخایم تاآخر عمر اینجا زندگی کنیم. ولی میگفت نه چرا بریم، تازه مثلا ذوقم میکرد که با خاهرش یجان مثلا خاهربرادر کنار هم دیگه ان. 

بعد ۵سال انقدر اذیت شدم دیگه صبرم لبریز شده و انقدررر غر زدم و عصبی شدم که الان خودش میگه بریم اجاره بشینیم.

حالا ببین زیاد هم اذیت نشدما ولی به مرور زمان انقدر دلخوری ها روی هم جمع میشه که دیگه دلت نمیخاد ببینیشون.

نه داماد با خونواده ی زنش میتونه زندگی کنه...نه عروس با خونواده ی شوهر....طبیعیه...دو فرهنگ متفاوت د ...

راستی پرژک جان من همیشه عکس قبلی پروفایلت جلو چشامه و خواسته ات رو میگم امیدوارم زودتر برآورده بشه

تسبیحت کو📿یه صلوات مهمونم کن بیکار نمون   👈حاجتی کوچک از خدای بزرگ دارم..برا حاجت روا شدنم صلوات میفرستید☺🌹صلوات فرستادید بگید منم براتون بفرستم.🍀
وای دقیقا همین بلا سرم اومده به خداحتی بخوام خانوادمو نهاروشامی دعوت کنم ازترسم دعوت نمیکنم ..کجا می ...

ازدواج یعنی مستقل شدن و زندگی چه با خانواده خودت چه خانواده شوهر یعنی رفتن به زندان با زندانبان 

اینم اشتباهه من اینجوریم الان به💩خوردن افتادم ۱۱ساله گرفتارم میخوام جدابشم نمیزاررررررن ..حالا چله ...

تو رو خدا بگو چله ی چی گرفتی؟؟

منم بالا سرشونم ۸ساله.با این اوضاع اقتصادی که داره پیش میاد.چند روزه افسردگی شدید گرفتم.میگم خدایا دییه من نمیتونم از اینجا برم

عزیزم از طرز نوشتنت مشخصه دختر پخته ای هستی ، لطفا بر اساس موقعیت خودت تصمیم بگیر ولی تجربه خودم با ...

مرسی از حرفات که گرمای صمیمیتش به جونم نشست ؛ 

همینارو حفظ میکنم به شوهرم میگم ؛ قانع میشه ؛ 

مرسی از وقتی که گذاشتی .

سالم و شاد باشی همیشه

دلیل تمام طلاق ها همینان حتی من

به خدابعد۱۱سال منم گهداری به فکرجدایی می افتم ...نمیدونم شوهرم چشه خودشم اذیته ها ولی نمیره 

چزا واقعا اینجوریه؟ چرا خیلی کم پیش میاد کسی راضی باشه. من فکرمیکردم مشکل از منه

مال بقیه رونمیدونم ولی مال من یه آدم فوق العاده گند اخلاق شلخته وچندشه وخودشوازهمه کس خانم تر بالاتر میدونه فوق العاده خسیس چهارساله عروسشم یه بارم نشده قشنگ باادم حرف بزنه همه ی حرفاش نیش وکنایه ست پیش پسراشوهمسرش فقط میشینه غیبت عروساشومیکنه هیچکس دوسش نداره بخاطرحرفای نیش دارشتوقع کوه کندن واز عروسش داره ولی خودشٕ دست به سیاه و سفیدنمیزنه تازشم گله مندیهاش بماند ازهمه مهمتر نمازش سروقته خودشم میدونه انقدگناهکاره فقط بانمازاش خودشوتبرعه میکنه

لایک نکن مرسی
مرسی عزیزم ؛ خودمم به این نتیجه رسیدم؛  میتونی بهم بگی چه حرفایی بزنم که همسرمم به این نتیجه ب ...

بگو عزیزم من مامانتو دوست دارم بهش خیلی احترام میذارم اینم هردومون میدونیم که قرار باشه هروز کنار هم باشیم همدیگه رو ببینیم اینجوری دیگه سطح توقعات میره بالا حریم حرمت ها شکسته میشه خواهش میکنم بذار همینجور دور بمونیم تا احترام ها و دوست داشتن ها هم پا برجا بمونه اگه گفت خب زیاد نمیریم که این اتفاقات نیوفته بگو اره اولش میگی گفتنش راحته اما مامان تو هم یه زن تنهاست به هر حال همش توقع داره برم سرش بزنم رفته رفته همه چی اونجوری که من میگم بهم میریزه

و اینو به خودت میگم قرار باشه هروز بری کمکش بدی کم کم تبدیل به وظیفه میشه باید هروز بری

چرا بزایم پسری ٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری..😅😅😅😇😇.. کاربر قدیمی... 
والا من از روز اول بالای سرشون هستم.نتونستم قانعش کنم.به هیچ صراطی مستقیم نیست.پدرششوهرم به مدت نبود ...

سرم سوت کشید ؛ 

نه واقعا من نمیتونم شرایط الانم رو بدتر کنم 

چون از شرایط الانمم کاملا راضی نیستم