2777
2789
عنوان

زندگی من قبل وبعدچالش

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو چالشم ♥️ پارسال دلی انجام دادم و معجزشو دیدم امسالم هستم 💙

عزمزمه میشه از دوره برای منم بگین 

چه تاثیراتی داشت

لطفا برای عاقبت به خیری خودم و بچه هام دعا کنید  اینجا برام مثل دفترچه خاطراته  
عزمزمه میشه از دوره برای منم بگین  چه تاثیراتی داشت

درآمد شوهرم به طرز بی سابقه ای چند برابر شد البته که مشکلاتی هم داشتیم ولی معجزه ها بیشتر بوده شک نکن من حال خوبمو مدیون سهیل سنگزاده ام حرفاشو با طلا بنویس 

خدایا میشه بغلمو بادستات پرکنی 
درآمد شوهرم به طرز بی سابقه ای چند برابر شد البته که مشکلاتی هم داشتیم ولی معجزه ها بیشتر بوده شک نک ...

ممنون گلم

فقط شما دوره رو گذروندین یا با همسرتون دو تایی گذروندین

ممنون گلم فقط شما دوره رو گذروندین یا با همسرتون دو تایی گذروندین

فقط من از سال ۱۴۰۰ با پیجش آشناشدم اولش مسخرش میکردم فک میکردم دیونست ولی کم کم خوشم اومد چالشم هرچیش رو که توهستم انجام دادم مو به مو انجام ندادم شوهرم هنوزم بهش میخنده ولی من عاشقشم 

فقط من از سال ۱۴۰۰ با پیجش آشناشدم اولش مسخرش میکردم فک میکردم دیونست ولی کم کم خوشم اومد چالشم هرچی ...

توی چخ برنامه ای دنبالش کنم

ممنون گلم فقط شما دوره رو گذروندین یا با همسرتون دو تایی گذروندین

پیجشو دنبال کن و پادکستها تلگرامشو گوش کن افکارت عوض میشه و زندگیت تغییر میکنه 

پیجشو دنبال کن و پادکستها تلگرامشو گوش کن افکارت عوض میشه و زندگیت تغییر میکنه 

راستش من مشکلم روابطمه 

با شوهرم مشکل دارم 

با خانوادش قطع رابطه م 

شوهرمم با خانوادهدمن رفت و آمد نمیکنه

راستش من مشکلم روابطمه  با شوهرم مشکل دارم  با خانوادش قطع رابطه م  شوهرمم با خانو ...

حال دلت خوب میشه 

منم پارسال خاهرام که مثل چشام بودن تهمت بهم زدن و قطع رابطه باهام کردن اگه پادکستهاش نبود دیونه میشدم اما ورق برگشت و حقیقت روشن شد