2777
2789
عنوان

تو رو خدا بمیر من!

280 بازدید | 6 پست

وای وای درگیر نا امیدی شدید شدممم

از درون به شدت عذاب میکشمممم و میخوام فرار کنم اما نمیتونم به شدت بی قرارمممم

واسه من نا امیدی خیلی وحشتناکه 

خیلی خیلی خیلی خیلی

دیگه نمیتونم مثبت نگیر باشم

ذهنم فقط متوجه اتفاقات غیر منطقی که قرار نیست اتفاق بیفته میشه و قانع ام نمیشمممم

به خدا دیگه نمیتونممممم

فرزندم:                                                                  تو هرگز زاده نخواهی شد!                                         و این تنها چیزی است که بعد ها میتوانی                به خاطرش به من افتخار کنی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بمیرم 💔

نشخوار ذهنی گرفتی 

خیلی سخته نشخوار زجر آوره 

برووو روانشناس درمان شه 

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...
الهی بمیرم 💔 نشخوار ذهنی گرفتی  خیلی سخته نشخوار زجر آوره  برووو روانشناس درمان شه&nbs ...

وای فقط بغض کردم،به خودم میگم مگه احمقی که گریه میکنی

همیشه فکر میکنم خدا ازم متنفره تو ذهنم خدا یه مرد هست که تردم کرده و با خشم بهم نگاه میکنه احساس گناه میکنم

همه چی از نگاهم پوچ شده احساس میکنم این دنیا کافی نیست از هیچ چیز خوشحال نمیشم فقط میخوام از این کالبد که اسمش جسم هست رها بشم برم به انتهای جهان برم پیش خدا تا فقط یکم آروم بشم.اما دلم مرگ نمیخواد و زندگی میخواد.....

فرزندم:                                                                  تو هرگز زاده نخواهی شد!                                         و این تنها چیزی است که بعد ها میتوانی                به خاطرش به من افتخار کنی...
الهی بمیرم 💔 نشخوار ذهنی گرفتی  خیلی سخته نشخوار زجر آوره  برووو روانشناس درمان شه&nbs ...

نمیتونم حقیقت رو متوجه بشم احساس میکنم خدا قدرت عقل رو ازم گرفته و نمیتونم واقعا بفهمم افکار غیر منطقیه و با اینکه هیچ اتفاقی نیفتاده تو دریایی از دروغ غرق شدم و عذاب میکشم و تلاش می‌کنم بفهمم  بیرون از این دریا چه خبره اما هر چی دست و پا میزنم نمیتونم بفهمم انگار که داد و فریاد ریختن تو مغزم و در مغزم رو قفل کردن تا به هیچ چیز جز اون ها گوش ندم

نمیتونم حقیقت رو متوجه بشم احساس میکنم خدا قدرت عقل رو ازم گرفته و نمیتونم واقعا بفهمم افکار غیر منط ...

خوندم همه حرفاتوو میفهممم چشیدی دقیقا میدونم چی میگی 

نشخوار فکرییییی شدید گرفتی شدید این نشخوار ذهنی مغزتو سردرگم کرده یعنی هیچچچییییو نمی تونی متوجه بشی و زجر میکشی 🥺💔

افکار منفی مغزتو گرفته فشار وارددد کرده سردرگمت کرده و تو نمی تونییی تشخیص بدی این فکرا واقعا درسته یا غلط صد درصددد غلطههه ولی مغزت اونا رو منطقی نشون میده 

هر چقدر بیشترررر خودتو قانع میکنی بدتر میشه  

هر چقدر میخوای این فکرا رو از مغزت بندازی بیرون بیشتر میچسبن به مغزت 

سعی کن تحلیل نکنی فکرا رو تو ذهنت اصلاااا قانع نکن خودتو من کشیدم هنوزم دارم میکشم ولییی اگه اینو هیییی تو مغزم تحلیل کنم خودمو قانع کنم که این فکرا غیر منطقیه بدتر تو ذهنم آزارم میده 

چون فقط اون بیشتر تو ذهنت هک میشه و عذابت میدهه 

هر چقدر بخوای به خودت قبول کنییی به خودت بگی نه اینطوری نیستتت 

هی بدتر میشه هی بیشتر میشه بیشتر 

تا آخر حالتو به شدت بد میکنه 

بدترینننننن حسهههه میفهممت 

اینکه یه سری افکار غیر منطقیه ولی تو ذهن تو منطقی میشهههه اینا همش علائم نشخوار ذهنی تروخدا برو روانشناس میدونی اگه ادامه پیدا کنه خیلی زجرتت میده نذار زجر بکشی 

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...