2777
2789
عنوان

ظهور امام زمان وپایان مشکلات

960 بازدید | 93 پست

مثل هر بار برایت آقا نوشتم

دل ما خون شد از این غم تو کجایی؟

و ای کاش که این جمعه بیایی

مگر این منجی دلسوز طرفدار ندارد که غریب است؟

ومگر سیصدو اندی نفر از شیفتگانش زیاد است که گویند

به اندازه ی یک بدر علمدار ندارد

وگویند این همه مشتاق ولی او سپهش یار ندارد!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اللهم عجل لولیک الفرج

لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرست ممنون🙏مادر دختر ناز که هرروز برای منتظرایی که بچه میخوان دعا میکنم و صلوات میفرستم الهی دامن همشون بزودی سبز بشه🥹عاشق تاپیکهای بارداری ام😍🥹

اللهم عجل الولیک الفرج به حق فاطمه زهرا(س💚

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      

عجل فرج 

عجل انتقام یا صاحب الزمان

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید

عجیبه برام چطور با اینکه تاپیک های مذهبی قدغن هستن 

اما هیچوقت اینطور تاپیک ها حذف نمیشن 

اما تا یکی سوالی یا نظری خلاف دین و... میده سریع هم تاپیک میترکه هم کاربری خودش لغو میشه 

مراقب باشینسندروم زبان بی قرار دارم. بی اعتقاد ترین معتقد این سرزمینم
عجیبه برام چطور با اینکه تاپیک های مذهبی قدغن هستن  اما هیچوقت اینطور تاپیک ها حذف نمیشن  ...

ومنی که همش دارم مقاومت میکنم چیزی نگم

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
من اهل هيتم و ب اماما معتقدم  ولي همش حس ميكنم خب ما ١١ تا امام داشتيم  هيچكس قدرشونو ند ...

اینطور نیست عزیز

حضرت میاد برای حکومت الهی غیبت کردن که حضرت نکشن

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید