2777
2789
عنوان

ظهور امام زمان وپایان مشکلات

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 93 پست

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم والعن اعدائهم اجمعین اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به بحق القرآن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم والعن اعدائهم اجمعین 

خدمتتون عرض کنم که حضرت شهید میشن

بله اونم روایات ضد نقیض هست اما بعدش رجعت میشه و سیدالشهدا علیه السلام حکومت میکنند 

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مذهبی قدغنه  به قول دوستمون الان حتی اگه از نامه های حضرت علی به مالک اشترم بزاری تعلیق میشی&n ...

چرا قدغنه؟؟؟

ای کاش تاپیک خواهرشوهر و مادرشوهرم قدغن میشد

خدایا خودت مراقب همسر و پسرم باشآمین

@نی_نی_یار_شب  

تاپیک اسی تاپیک امام زمانی بود یه عده بهشون برخورده و همه چی رو قاطیش کردن و با ادبیات خودشون تاپیک رو به بیراهه کشیدن

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
والا ما هرچی دیدم از سه تاپیک پر بازدید حداقل یکیش مذهبی بوده... 😑آدم حالت تهوع میگیره 

خب اینجاچیکارمیکنی چراتواینجور تاپیکامیری؟؟؟؟ این تاپیک واسه کساییه که اعتقاد دارن

بیچاره امام زمان چقدر غریب وتنهاست چقدر براتک تکمون دعا میکنه واینجور جاها پشتسو خالی میکنی وبی احترامی میکنین به ساحت مقدس قطب عالم امکان که هرچی داریم از دعای خیر ایشون هست

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
چرا قدغنه؟؟؟ ای کاش تاپیک خواهرشوهر و مادرشوهرم قدغن میشد

دلایل سیاسی 

تاپیکای مذهبی و گرونی و دوس پسر و... کلا قدغنن 

نمیدونم چرا تاپیکای مادرشوهر و خیانت قدغن نمیشه تو اونا هم دعوا میشه ها ولی نمیدونم چرا کاری باهاشون ندارن

عجیبه چرا هرجوری ک شما فکر میکنید و انجام میدین قدغن نیست ما چهار کلام حرف میزنیم سریع همه چی منفجر ...

ببین هر چی از دهنتون در اومد گفتین لازم حرفی مونده که رو دلتون سنگینی می‌کنه و فکر میکنید ظلم شده در حقتون؟

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
@نی_نی_یار_شب      تاپیک اسی تاپیک امام زمانی بود یه عده بهشون برخورده و همه چی رو ...

عزیزم به کسی برنخورده چرا امام زمانیه 

خیلی تاپیکا سریع میترکن و ازادی بیان نیستن ولی این تاپیکا همیشه میمونه

حق دارن بگن

تهوع آور چیز دیگه ای هست  اشتباه اومدی. خوشت نمیاد برو بیرون‌ . ادب هم یادت نره. از چیزی خوشت ن ...

یکم با مردم با مراعات حرف بزنید بهتره همه که محبت شما رو به حضرت ندارند

اگر ابوذر میدونست که تو دل سلمان چیه کافر میشه به این مضمون

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید
عزیزم به کسی برنخورده چرا امام زمانیه  خیلی تاپیکا سریع میترکن و ازادی بیان نیستن ولی این تاپی ...

یعنی آنقدر سخته براتون اسم امام زمان؟ خب ببین هر چی دلشون خواست میگن و بعد میگن آزادی بیان نداریم . دیگه فکر کن به اعتقاد اکثریت توهین میشه بازم میگن کم گفتیم و حقمون پایمال سده

😂 دلش خوشه ها اینا ک پرچم دار این دین و ایمونن اینطوری شده وضعیت ما، خودش بیاد ک بدبخت میشیم 

دقیقا یه بنده خدایی یجا وایساده بوده چند نفر دقیقاحرف شمارومیزدند وهمین جمله شماروگفتن که خودش بیاد بیچاره میشیم بعد این اقا شب خواب میبینه که حضرت خیلی ناراحته وسه بار تکرار میکنه تهمتم میزنند ...تهمتم میزنند ..تهمتم میزنند

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
😂 دلش خوشه ها اینا ک پرچم دار این دین و ایمونن اینطوری شده وضعیت ما، خودش بیاد ک بدبخت میشیم 

وقتی به اقتصاد می‌رسیم میگیم دین جدا سیاست و اقتصاد جدا

بعد میگیم دین خراب کرده اوضاع رو

مفت خوری و کم کاری مسئولین که خیلی‌هاشون اصلا نمیدونن دین چیه،چه ربطی به دین داره