2777
2789
عنوان

❤️❤️👩🏻‍🎓👩🏻‍🎓فرهنگیان👩🏻‍🎓👩🏻‍🎓❤️❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 1412 بازدید | 114 پست
هست خیلی ام کلیشه ای نچسبه من حرف توتاکسی نمیزنم حرف کارشناسی شده میزنمیکی از عللی که آقایون به این ...

موفق باشی عزیزم ولی من ک هنوز دانشجو ام کلی ایده درامد زایی دارم یکی دو ماه هم اجرا کردم

بعد دوست داشتم از فضای کنکور دور باشم ول کردم 

معلم فعال حتما نتیجه تلاششو میبینه

تا #ابد بزرگترین سلاح در مقابل یک بی ادب ، ادبِ❤️و سکوت و نادیده گرفتن آدم بی ادب و فحاش نشان دهنده صلح درونی فرد با خودشه🌱چون کسی که با خودش در صلح است با دنیا نمیجنگند🤍                  

والا تو همون تاپیکی ک پربازدید شد و ترکید میگفت دخترخالم حسادت میکرده مشخص شد چقدر بخیل و حسود هست

هرکسی خودش موفق بود و دکتر و مهندس بود احترام میزاشت ب معلما هرکی سواد آنچنانی نداشت و بی کار بود توهین میرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا قبول دارم

سلام عزیزم خوبی؟ من از شما کانالقازلی و شمس رو گرفتم اگه یادتون باشه...خداروشکر قبول شدم ازمون رو😍منتظر مصاحبه‌ام خداکنه اونم بتونم رد کنم

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..
والا تو همون تاپیکی ک پربازدید شد و ترکید میگفت دخترخالم حسادت میکرده مشخص شد چقدر بخیل و حسود هستهر ...

عزیزم شما معلمی؟

تا #ابد بزرگترین سلاح در مقابل یک بی ادب ، ادبِ❤️و سکوت و نادیده گرفتن آدم بی ادب و فحاش نشان دهنده صلح درونی فرد با خودشه🌱چون کسی که با خودش در صلح است با دنیا نمیجنگند🤍                  

موفق باشی عزیزم ولی من ک هنوز دانشجو ام کلی ایده درامد زایی دارم یکی دو ماه هم اجرا کردمبعد دوست داش ...

اصلا صحبت من ایده داشتن و خلاق بودن نیست 

مطالبه حق معلمه باید شرایط معلمی جوری باشه که مردا هم به این شغل رو بیارن و تراز باشه که نیست که تو لایه های سیاسی که عمیق بشی متوجه میشی چه ضربه ها زده میشه به آموزش کشورمون من برای این موضوع ماه هادوره رفتم مطالعه کردم که اینجا جاش نیست ولی وضعیت معیشت معلمان باید جدی گرفته بشه که نمیشه صحبت من اینه 

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
معلم شدن برای کسی که پشت کنکوره دوسال از طریق کنکور بهتره یا آزمون استخدامی؟

ازمون استخدامی به شدت سخته‌هاااا پر از امتیاز و سهمیه‌‌س رقابت وحشتناکه

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..
معلم شدن برای کسی که پشت کنکوره دوسال از طریق کنکور بهتره یا آزمون استخدامی؟

بنظر کنکور راحت تره

سلام عزیزم خوبی؟ من از شما کانالقازلی و شمس رو گرفتم اگه یادتون باشه...خداروشکر قبول شدم ازمون رو😍م ...

ای جااااااااانم 

مبارکه 

مبارکه ... مبارکه ..

مصاحبتم با استاد شمس بگیر به امید خدا قبولی 

ماشالله بهت چقدر خوشحالم 

نظرت راجعبه موسسه قازلی چی بود ؟

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

ازمون استخدامی به شدت سخته‌هاااا پر از امتیاز و سهمیه‌‌س رقابت وحشتناکه

نترسونشون آفاق مگه من ترو ترسوندم؟ 

تو هم دستگیر هر کی که دوست داره معلم بشه. ، بشو و راهنمایش کن

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر