2777
2789
عنوان

ظهور امام زمان وپایان مشکلات

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 93 پست

اللهم عجل الولیک الفرج به حق فاطمه زهرا

این طالب بدم الزهرا؟

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
من اهل هيتم و ب اماما معتقدم  ولي همش حس ميكنم خب ما ١١ تا امام داشتيم  هيچكس قدرشونو ند ...

خب دقیقا ب همین خاطر هست ک غایب شدن 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عجیبه برام چطور با اینکه تاپیک های مذهبی قدغن هستن  اما هیچوقت اینطور تاپیک ها حذف نمیشن  ...

عجیبه تاپیک امام زمانی قدغن نیست؟

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
اتفاقامن دوسه بار زدم تاپیکم تعطیل شد

والا ما هرچی دیدم از سه تاپیک پر بازدید حداقل یکیش مذهبی بوده... 😑آدم حالت تهوع میگیره 

مراقب باشینسندروم زبان بی قرار دارم. بی اعتقاد ترین معتقد این سرزمینم
عجیبه برام چطور با اینکه تاپیک های مذهبی قدغن هستن  اما هیچوقت اینطور تاپیک ها حذف نمیشن  ...

مذهبی قدغنه 

به قول دوستمون الان حتی اگه از نامه های حضرت علی به مالک اشترم بزاری تعلیق میشی 

به یزید زمانه برمیخوره 

این تاپیک کلا تاپیکی هست که سوگیری نداره واسه همین حذف نمیشه 

کلا تو تاپیکای امام زمان همیشه یه حس خوبی جریان داره 

والا ما هرچی دیدم از سه تاپیک پر بازدید حداقل یکیش مذهبی بوده... 😑آدم حالت تهوع میگیره 

حالت تهوع میگیری میتونی نری عنوان مشخصه،بعدم تاپیک مذهبی ممنوع نیست بحث اعتقادی ممنوعه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍

حالت تهوع رو تو تاپیکای مادر شوهر باید بگیری نه اینجا

کرمان🖤باز هم عزادار این خانه ایم💔 آه از غمی که تازه شود با غمی دگر

تهوع آور چیز دیگه ای هست  اشتباه اومدی. خوشت نمیاد برو بیرون‌ . ادب هم یادت نره. از چیزی خوشت نیومد ادبت رو فراموش نکن

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
عجیبه تاپیک امام زمانی قدغن نیست؟

عجیبه چرا هرجوری ک شما فکر میکنید و انجام میدین قدغن نیست ما چهار کلام حرف میزنیم سریع همه چی منفجر میشه 

اگر سیاسی و مذهبی کلا قدغن عه پس این چیزام نباید باشه 

به هرحال دین شما دین برابری عه دیگه... باید رعایت کنه 

مراقب باشینسندروم زبان بی قرار دارم. بی اعتقاد ترین معتقد این سرزمینم

یامهدی ادرکنی 💚آقاجانم

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍