2777
2789
عنوان

دارم خفه میشم با کی درد و دل کنم

366 بازدید | 9 پست

صدبار نوشتمو پاک کردم نمیدونم اروم نمیشم چرا الکی عصبی ام 

از همه بدتر داشتم صورتمو با تیغ اصلاح اصلاح میکردم بچم‌انقد گفت بغل بغل بغلش کردم انگشتش کشیده شده به تیغ یکم پوستش رفت کلی خون اومد دارم دق میکنم 

امید زندگیم دوقلوهام😍 

فردا جبران کن واسشون غصه خوردن نداره

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخ بمیرم براشون الان حالم خیلی بده مخصوصا ک دستش برید  من دعواش میکردم اون میگفت مامان دوستت د ...

مامان هام حق دارن خسته بشن فکر نکن بهش هر چی بود گذشت فردا روز بهتریه.

ی بارم پسر من بدطوری دستش پاره شد بیشتر از اون منو باباش حالمون بد شد

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
تو اینجور مواقع شروع میکنم رو خودم فکر و کنکاش که چی باعث ناراحتیم هست اما شاید بهتره گاهی بگم چکار ...

منم همش میگم چم‌شده 

شوهرم ساعت ۱۱ شب با دوستاش رفت بیرون ولی اصلا برام‌مهم نیستا نمیدونم میکم شاید تو ضمیر ناخواگاهم باشه 

چطور حالمو خوب کنم 

شایدم خسته ام 

نمیدونم 

بمیرم برا بچه هام فقط

امید زندگیم دوقلوهام😍 
مامان هام حق دارن خسته بشن فکر نکن بهش هر چی بود گذشت فردا روز بهتریه. ی بارم پسر من بدطوری دستش پا ...

وای خیلی سخته 

سلامتی باشه برا همه بچه ها 

چطوری دلم اومد داد بزنم سرش

امید زندگیم دوقلوهام😍 
وای خیلی سخته  سلامتی باشه برا همه بچه ها  چطوری دلم اومد داد بزنم سرش

با این خودخوریا فقط خودتو بیشتر ناراحت میکنی فردا بیشتر باهاشون بازی کن ک فراموش کنن