شوهرم هر شب منو میزنه به دلایل مختلف مثلا امروز ما ناهار لوبیا پلو داشتیم یکم شور شده بود بعد نشست با من دعوا کرد منم تا اومدم حرف بزنم منو زد! اصلا نمیدونم چرا میزنه میتونید راهنمایی کنید؟؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» /!گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 /
حمایتگر داری؟ خانواده خودت یا اون؟ استقلال مالی داری؟ دستشم بشکنه الهی
من خانواده دارم اما خانوادم درحدی نیستم که پشت دخترشون باشن نگران آبروشون هستن از این فکرای قدیمی... استقلال مالی هم من خیاطی بلدم و قبلا ی جا کردم وقتی هم شوهر کردم دیگ گفت نباید بری کارگاه 🥺