2777
2789
عنوان

شما بگین جای من بودین چیکار میکردین.داستان زندگیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 27 پست
خب چطوری؟ من واقعا نمیخوام اجی هام ضربه بخورن مخصوصا وسطی که الان تازه داره وارد نوجونی میشه

تنها باهاش صحبت کن حداقل بهش بگو خیلی بی معرفتی

اگه هم براش مهم نی برا خودتم مهم نباشه...چون اهمیت بهت نمیده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنها باهاش صحبت کن حداقل بهش بگو خیلی بی معرفتی اگه هم براش مهم نی برا خودتم مهم نباشه...چون اهمیت ...

برای خودم دیگه فرقی نداره ولی دوتا اجی کوچیکم واقعا دلم میسوزه براشون

من گریه کردم خواهش کردم حتی بااین که طرفمو دوست داشتم تومجردیم بهش گفتم تو اونو ول کن من قید اینو م ...

برا منم این اتفاقا افتاده بخدااا

حتی چون بچه اول بودم محدودیتام بیشترم بود حتیاجازه خونتن ی رمان نداشتم بعد خواهر کوچیک ترم رماناشو واسه مامانم تازه تعریفم میکنه...

الان بهترین کار واقعا اینه ک شانستو امتحان کنی باهاش حرف بزنی اگه براش مهم نبود فقط همونجا تو قلبت خاکش کن خلاص

منم قبلا همین مشکلو داشتم با مامانم وحشتناک دعوا کردم....الان دیگه تقریبا اون اتفاقارو فراموش کردیم

میشه بگین چیکار کردین چجوری دعوا کردین؟الان دست برداشته یا شما بیخیال شدی؟

مثل مامان من  وقتی فهمید من دوست پسر دارم کتک خوردم ازش  موهامو کشید  آبرومو پیش پ ...

مامان من هم زیاد بیرون رفتن حتی خونمون هم اومده بود دوست پسرش قبل ب دنیااومدن اجیم

میشه بگین چیکار کردین چجوری دعوا کردین؟الان دست برداشته یا شما بیخیال شدی؟

اتفاقی چتاشو دیدم از عصبانیت میلرزیدم بهش نشون دادم گفتم این عوضی کیه چند دفعه زدم ب پاش گفتم ازت انتظار نداشتم خیلی زن کثیفی هستی بعدم رفتم تو اتقم از شدت عصبانیت و درموندگی فقط گریه میکردم اونم اومد ی کم حرف زدو....الان دیگه ارتباطی نداره باهاش

اتفاقی چتاشو دیدم از عصبانیت میلرزیدم بهش نشون دادم گفتم این عوضی کیه چند دفعه زدم ب پاش گفتم ازت ان ...

من قبلا انقدر تباه بودم‌فکرمیکردم فقط پیام میدن یااین ک‌میومد خونمون ولی چون تعمیرکاربود همش میگفتم این فقط بخاطرتعمیرمیاد تا وقتی توپیامهاش دیدم از وقتی که بغلش کرده بود و اینا گفته بود