2777
2789
عنوان

کار در منزل

142 بازدید | 18 پست

سلام دوستانی که دنبال کار در منزلی سنتون زیر ۱۸ سال هست یا خانه دار هستین و ...چند دقیقه وقت میزارین لطفا

از بازار برنامه کارنت رو نصب کنید لینکش رو میزارم

مشاغل آنلاین زیادی برای انجام دادن وجود داره.اگر مهارتی داشته باشین ک عالیه اگر هم مهارتی نداشته باشین آموزش رایگان داره برای شروع کردن 

فقط لطفا موقع ثبت نام کد معرف من رو هم بزنید تا به شما ۵۵ تومن و به من ۱۰ تومن واریز شه مرسی🙂🤍

لینک نصب برنامه :http://cafebazaar.ir/app/?id=kar.net.app&ref=share

**یا هم تو برنامه بازار سرچ کنید کارنت**

کد معرف من : 2456810

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلاهبرداریه ، مث همون شرکتای هرمی 

گناه دارن کسایی که دنبال کار هستنو سرکیسه میکنن

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 
انسانیت ندالی؟

دوست عزیز فازتون چیه الان؟:/

منم از همین سایت آشنا شدم  شما اگه دلیل موجه ای داری که این آپ کلاهبرداریه بیا توضیح بده مارم آگاه کن 

انسانیت ندالی چیه دیگه:////

شما قبلا استفاده کردین مگه؟یا خبری ازش میدونین منم یه روز آشنا شدم شدم الان ۸۵ تومن تو کیف پولم هست ...

خب با اون ۸۵ تومن چی میتونی بکنی؟میتونی خرجش کنی؟برداشتش کنی؟نه،حتی برا خود هزینه اون برنامه هم نمیشه استفادش کرد

مگه امضا هم باید بزنیم؟به من گفتن همه چی با کاروانه🤷🏻‍♀️