2777
2789

نه عزیزان 

شما فقط بی کار و بی ادب هستید

چیکار دارید به مردم

طرف داره زار میزنه از غصه هاش میگه

این ها میپرن وسط دستور زبان یاد میدن

حالا بری ببینی هیچی هم نیستن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد بدم میاددد😑💔

زادهِ ی بلوچ از دیار بلوچستانم🤍🐳.                                    +باب اسفنجی:هر ضربه ای ک میخورم از سادگیمه!          پاتریک:ساده نباش راه راه باش:)                                                                       باز میشه این در،صبح میشه این شب🖤🕊️.                                                                            در ستایش خاطرِ اسوده و فراغتِ بال✨🌱_
حالا اینکه هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد قبول اما واقعا اغلب بی سوادن و خیلی چیزای پیش پا افتاده ...

حالا الان با آموزش چند کلمه شما فکر میکنید سطح سواد جامعه رو ارتقا میدید؟

کارخوبی نمیکنن.ولی خب غلط املایی هم خوب نیست حداقل سعی کنیم درست نوشتنشو یادبگیریم

بخدا ما درست مینویسیم کیبورد بیشعوره

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

آخه بعضیا واقعا بد تایپ میکنن ، یه جمله مینویسن ده تا غلط داره و گاهی وقتا مفهوم اون جمله فرق میکنه با اون چیزی که استارتر میخواسته بگه 

حالا اگه یکی دو تا غلط باشه مهم نیست

❤️فقط حیدر امیر المومنین (ع)است❤️