2777
2789

عکس العملشون چی بود؟خودتون چ حالی بودید؟

مخصوصا اگه این آدما نزدیکترین کساتون باشن پدرو مادر یا خوار و برادرتون؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به روشون نمیارم مث خودشون رفتار میکنم

پشماشون میریزه...

اما یبار زنعموم یه حرفی زد.. هیچی نگفتم 

هنوز مونده رو دلم که چرا جوابشو ندادم.............

امیدوارم بدتر از رخمی ک بهم زدو بهش بزنن.

👺🎀 ناشناسم :  https://daigo.ir/secret/61678083950        چیزی که عوض داره ، گله نداره ! 

این بیشتر آدمو میسوزونه تو روی خودت دورغ میگن من شوکه شدم از این کاراشون انتظار نداشتم واقعا دوست ند ...

اره امکان نداره قبول کنن آخرشم یه چیزی بدهکار میشیم میگن قضاوت کردی و ...، اهمیت نده مهم اینه خودشون میدونن چیکار کردن و میدونن توام فهمیدی 

به روشون نمیارم مث خودشون رفتار میکنمپشماشون میریزه...اما یبار زنعموم یه حرفی زد.. هیچی نگفتم هنوز م ...

نمیدونم واقعا با اینا باید چیکار کرد؟من وقتی عوض در میام هزار برابرش سرم میاد اصلا دلم نمیاد کسی رو ناراحت کنم مخصوصا از وقتی مادر شدم

این بیشتر آدمو میسوزونه تو روی خودت دورغ میگن من شوکه شدم از این کاراشون انتظار نداشتم واقعا دوست ند ...

مامانم ریلکس گفت چی کی توهم زدی برو بابا 

یا میگن خوب کردم پز زرنگی خودشونو بهم میدن

نمیدونم واقعا با اینا باید چیکار کرد؟من وقتی عوض در میام هزار برابرش سرم میاد اصلا دلم نمیاد کسی رو ...

من دلم میاد ...

👺🎀 ناشناسم :  https://daigo.ir/secret/61678083950        چیزی که عوض داره ، گله نداره ! 

من خیلی شخصیت با احترامی نسبت به همه دارم

یه خانومی همش بی احترامی میکرد شوخی شوخی جدی حرف بار ادم میکرد

یه چند بار با احترام جوابشو دادم الان همه جا بدمو میگ از من متنفره 

منم اصلا برام مهم نیس منم میشناسن اونم میشناسن

خوب عکس للعملشون چی بود؟خودت چی ناراحت نشدی ؟بهت ضربه هم زدن ؟

ببین من معمولا عصبانی نمیشم حرف نمیزنم ولی وقتی عصبانی بشم میذارم رو رگبار

اونوقت دیگه دلم واسه چند سال خنک میشه از حرفایی که زدم

بعد ممکنه اون طرف جا بخوره و بهش بربخوره ولی بقیه همیشه تشویقم میکنن که دمت گرم جرات کردی این بدی هاشو به روش بیاری 

ضربه هم هر چقدر بزنن به اندازه اون دوشی که من سرشون گرفتم نمیشه من بالا پایین نمیذارم واسه طرف ممکنه فحش ندما ولی یه چیزایی میگم طرف اتیش میگیره