2777
2789

از وقتی چالش 

بهش گفتم که موهای بلندتو میخوام 

رفت کوتاه کردو

دیدم 

تو فکرم بود 

این چالشو برم و اینستا را زخمی کنم باش ،

امروز بلاخره رفتم موهامو کوتاه کردم 

وللللللللللللللللللللی 

یادم رفت قبلش فیلم بگیرم و نصف چالشو برم 😫😫😫😫😫😫😫😤😤😤😤😤

یعنی فیلم با موی بلندشو ندارم 🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

نمیدونم چمه فقط میدونم قبلنا اینقدر چم نبود🤷🏻‍♀️درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐

🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️☹️

نمیدونم چمه فقط میدونم قبلنا اینقدر چم نبود🤷🏻‍♀️درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

دیگه تایم اون چالشه تموم شد اصن

خب عروسی میخواستم برم 

موی بلند میخواستم 

به نظرم بهتره چالش الان داغی نمیفهمی چی سرت اومده رو برو🤣🤣

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........