2777
2789

سرفه: شربت نوسکاف

گلودرد و ورم لوزه ها: قرقره با چای ولرم و نمک

شربت نوسکاف رو ی محقق بنام دکتر محمدپور ب من معرفی کردن و تا قبل از بارداریم مصرف میکردم، به دختر 5 ساله ام هم میدادم، آبه رو آتیش، وقتی میخوره سرفه اش به دوبار نمیرسه، در کمتر از 5 دقیقه قطع میشه... پایه گیاهی هست و میتونید از داروخانه تهیه کنید، قیمت بسیار مناسبی داره 

و اما قرقره با چای و نمک، چون باردار هستم و نتونستم دارو مصرف کنم، آبلیمو عسل میخوردم که  خلط و سردرد رو جوابگو بود، از شدت سرفه لوزه هام بشدت ورم کرد و بالا میوردم تا اینکه، چای ولرم و نمک قرقره کردم و کاملا خوب شدم... بیماریم 1 ماه طول کشیده بود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من این مشکل شما روالان یه ماهه دا رم‌ چهار بار دکتر میرم 

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی میزارم ///ولی بازم خدایاشکرت😍